maanantai 2. helmikuuta 2009

Sijoitteluongelma

Pennut alkavat tosiaankin olla siinä iässä että ympäristön tutkiminen on kaikkea muuta kivempaa. Tässä on viime yön jälkeen raavittu päätä, että mihis ne ny laitetaan kun yöllä ei juuri saatu nukuttua. Pennut kipittelevät pitkin makkaria ja etenkin sängyn alla, menevät välillä hukkaan ja alkaa hirveä huuto. Sitten Alisa tulee hätiin ja komentelee lapsia kovaäänisesti vielä pitkään sen jälkeen kun tilanne on ohi.. Tätä voi jatkua hyvinkin pitkään ja on hermoja raastavaa.

Onneksi tänään on vapaapäivä ja aikaa miettiä minne nuo pennut sijoitetaan. Ei ne makkarissa ainakaan voi olla, sen verran herkkäuninen olen. Enkä nyt ihan helpolla ole luopumassa omasta sängystänikään :P Joskin meidän sohvalla on ihan hyvä nukkua, se tuli kokeiltua sillon kun pentuja ekan viikon aikana lisäruokittiin :D

Enpä uskoisi että sanon tätä, mutta nyt on vähän ikävä entistä asuntoa. Siellä pennut pidettiin jättikokoisessa keittiössä ja aikuisille kissoille jäi vielä puolet kämpästä tilaa. Täällä nykyisessä ei voi kun sulkea ovet makkariin, työhuoneeseen ja kylppäriin/saunaan. Muuten olohuone, keittiö ja eteinen on kaikki samaa tilaa. Me edelleenkin tarvitaan yksi huone lisää, mikä voisi olla ihan täysin pentuhuoneena.

Ei kommentteja: