sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Pentujen touhuja

3-viikkoiset (pian 4-viikkoiset) touhuavat jo kovasti kaikenlaista. Tässäpä kuvia lasten touhuista viikonlopulta.

Pojat jonossa. Etualalla Riku, sitten ihanan valpas Kookos, Frank ja Jeera takimmaisena


Vessatreeniä by Frank, Jeera ja Kookos


Riku keksi hiiret ja Selma on alkamassa päiväunille


Riksi-isi sai käydä katsomassa lapsia, mutta Alisa vahti tiukkana. Huomatkaa isin pörröllään olevat karvat, isoa kollipoikaa niin hilveästi peloitti!


Jeera osaa jo rapsuttaa!


Täällä pennut ainakin toistaiseksi majailevat. Pääsy vaatehuoneesta on koko makkariin, mutta pennut viihtyvät omassa kopissaan vielä melko hyvin. Kunhan oppivat kiipeämään sänkyyn, ne varmaan saavat äkkilähdöt makkarista. Ei nimittäin haluta että ne oppivat pissimään sänkyyn kun harjoittelevat sisäsiisteiksi. Eikä haluta myöskään litistää niitä nukkuessamme..


Koko porukka päiväunilla, niin ihanan kärsivällisen Alisa-mamman kanssa <3 On muuten rautahermoisin emo mitä meillä on ollut, vaikka pennut on melkoisia riiviöitä. Eikä se ole sellainen ylisuojeleva mamma kuin Neela ja Gee.. Nehän raahasti pennut takaisin pesään heti kun ne meni metriä kauemmas. Alisa lähtee itse lastensa kanssa tutkimaan paikkoja.

4 kommenttia:

DobbyCat kirjoitti...

Niin paljo tekis mieli tollasta sinistä...yritän ottaa järjen käteen...hmmm

Jalecat's kirjoitti...

ihania kuvia ihanista pennuista <3

Tintti kirjoitti...

^^Heheh. Eihän tuo ole ollenkaan oikea tyyli!! :)

DobbyCat kirjoitti...

No ei olekaan :)mut kun mä olin aikonut vinkua vasta 4-kymppis lahjaksi ja mieluummin vielä niin että saisin sininaamio siamilaisen kans..kun meillä on nyt noi punaset veljekset. Teidän Frank on vaan niin extra söpö :)