sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Tyttöjen päivä

Vietettiin viikko sitten tyttöjen päivää perheen naisväen kesken (miinus Tuittu, joka mielummin kaveeraa poikien kanssa). Tehtiin manikyyrit ja pedikyyrit, syötiin hyvin ja lopuksi köllähdettiin sohvalle kattomaan leffaa. Tytöt painaitui tiiviisti mun kainaloon ja olivat niin onnellisia. Kuvasta näkee muuten hyvin, kuinka erisävyisiä voi sinikonnatkin keskenään olla!



Geen leikkausalueelle on alkanut kasvamaan jo hyvästi karvaa ja haavaa ei enää melkein edes huomaa. Toivottavasti karvat kasvaa kokonaan takaisin ennen seuraavaa näyttelyä. Nisissä oli melkoinen turvotus leikkauksen jälkeen, mietin jo että onko sille tullut maito nisiin. Turvotus on nyt kuitenkin jo laskenut. Geestä on leikkauksen myötä tullut entistä ihanampi, mutta kyllä se edelleen uskoo olevansa tämän talon johtaja. Ei se tuosta "emännöinnistä" varmaan koskaan pääse eroon.

Äsken sain muuten kuulla iloisia uutisia! Ozzyn tytär Kaisa (Anatolian So Sweet, OSH b 24) valmistui tänään Junior Winneriksi. Kaisa kävi viidessä näyttelyssä ja oli jokaisessa kategorian paras. Onnittelut Kaisan omistajille Helille ja Jukalle, sekä tietty kasvattajalle Sannalle :-)

Ei kommentteja: