sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Pentusuunnitelmia 2010-2011

Molemmille meidän tytöille on nyt suunnitteilla pentueet aika samoihin aikoihin. Lotte on pitänyt järkyttävän pitkää juoksutaukoa, eikä sillä vaan tunnu olevan kiire pennuntekopuuhiin. Toivottavasti kuitenkin pian juoksee..

Tyyne sen sijaan juoksee Lotenkin edestä.. Olin viikko sitten lapsenvahtina veljeni tyttärelle, kun he tyttöystävänsä kanssa olivat molemmat viikonlopun töissä. Olimme logistisista syistä vanhempieni luona yötä ja Tyynellä oli tietysti kiima samaan aikaan. Vanhempani eivät ottaneet sitä mökille mukaan, jottei tarvitse kuunnella mölinää.. Minä jouduin telkeämään Tyynen ja Lempon yhteen huoneeseen melkein koko viikonlopuksi, että lapsi sai nukkua. Ozzy oli myös aivan hermona Tyynen kiiman takia, se sähisi ja murisi Tyynelle, kun ei ollenkaan jaksanut sen kiehnäämistä. Hassua sinänsä, Lempo taas oli aivan innoissaan. Nuista pojistahan Ozzy on se joka on oikeasti päässyt naisiin, Lempo on vain saanut kuivaharjoitella veljensä kanssa :D No Tyyne oli kovin innoissaan kun oli harjoittelukaveri..

Molemmille meidän tytöille on valittu siamilaiset kollit. Niistä lisää myöhemmin, julkistan sulhot sitten kun astutukset on ohi ja tiineydet varmistuneet.

Tyynen pennut tulevat syntymään vanhempieni luona Oulussa ja Loten pennut täällä meillä, naapurikunnassa. Ihan mukavaa taas saada pentuja kotiinkin ja sinne kakkoskotiin vanhempieni luokse :-)

Tähän loppuun laitan kuvan Nököstä ja kummitytöstäni Ella-Lotasta. Hetki tuon kuvan ottamisen jälkeen Nökö yritti puraista Ellaa, joka kovin kovakouraisesti tarttui sitä kyljestä kiinni.. Nökö ei ehkä ole paras kissa pienten lasten kanssa touhuiluun, joten saa kyllä koko ajan olla valppaana..

Ei kommentteja: