sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Avoimien ovien päivät

Huh! Vihdoinkin meillä on toivuttu Riksin kastraatiosta ja sen jälkeen tapahtuneesta kissalauman yhdistämisestä. Kyllä Riksi vielä vähän karttaa Geetä ja niistä näkee, ettäivät mitään ylimpiä kavereita ole. Mutta Gee on lopettanut riidan haastamisen ja Riksin pelkäävä käytös on vähentynyt. Se varmasti omalta osaltaan aiheuttikin aikanaan tuota Geen suunnalta tulevaa höykkyytystä. Gee provosoituu niin helposti. Geen merkkailu on myös loppunut, joten ehkä se kertoo siitä että se alkaa itsekin hyväksyä oman asemansa. Onhan siitä jo vuosi aikaa kun se on leikattu, mutta toisilla tuo sopeutuminen kastraatiksi voi viedä aikaa :)

On aivan ihanaa katsoa kun Lotte ja Riksi leikkivät yhdessä, jotenkin osasin sitä odottaakin. Ne kun kumpikin ovat niin paljon leikkisämpiä kuin nuo muut. Riksi ei ole muuten kertaakaan yrittänyt kastraation jälkeen astua Lottea. Täytyy nyt kuitenkin vielä seurata Loten kiimoja, että eihän sitten innostu. Sitä kun ei tiedä miten pitkään kolli pystyy siittämään, vaikka pallit onkin viety. Olen käsittänyt että todella pitkienkin aikojen jälkeen vahinkoja on käynyt..

Selmalla oli tuossa myös eka kiima. Kesti saman verran kuin Loten eka, vain kolme päivää. Täytyy toivoa että tytöt juoksevat myöhemmin vähän pidempään, koska on aika hankalaa viedä tyttöjä kollin luokse jos kestää vain noin vähän aikaa..

Loten ja Selman veljeä, Rikua (Feanorian Caustic Window) muuten voisi käyttää siitokseen, jos joku kiinnostuisi. Riku on musta itämainen, todella hyvän kokoinen ja luustoltaan vahva kolli! Kaunis profiili ja silmänväri. Riku asuu Oulussa ja omistaja on sanonut että voi tarvittaessa lähteä itsekin viemään kollia naisiin :) Näytillä tietääkseni ainakin ISROKissa nyt syksyllä :) Riksaa voi tiedustella minun kauttani.

Meillä ei muuten enää ole toimivaa kameraa, joten nämä merkinnät on nyt aika tekstipainotteisia.. Pitäisi ostaa uusi kamera. Ehkä saamme siihen asti lainata mun vanhempien kameraa silloin tällöin. Mitään huonoa ei tekisi mieli ostaa ja tässä on nyt muitakin isoja ostoksia edessä.. :/ Suunnittelemme mm. matkaa joulun jälkeen (valmistujaislahja itselle), joten matkakassaakin pitäisi vähän kerryttää ennen sitä :)

Ei kommentteja: