tiistai 13. tammikuuta 2009

Menetyksiä

Menetimme toisenkin pennun eilen. Käytimme sitä eläinlääkärin luona ennen päätöstä lopetuksesta ja hän oli kanssani samaa mieltä. Järkevintä oli lopettaa pentu. Hyvin todennäköisesti sillä oli keuhkokuume, pentu sai heikosti happea ja oli jo alkanut muuttua sinertäväksi. Ehkäpä taustalla tälläkin kehittymättömät keuhkot, meni samalla tavalla huonoon kuntoon kuin se pienin joka kuoli aiemmin.

Toivotaan että nämä kuusi vahvaa ja pulleaa pentua nyt pärjää. Lisäsin kotisivuille ekat passikuvat lapsista :-) Olen tässä jo hieman tuuletellut että toinen tyttö näyttäisi olevan tosiaankin punainen kun mitään väriä ei vieläkään näy. Varmaksi en osaa sanoa onko toinen tyttö ja poika ruskea- vai sinisävyisiä. Aika tummia ne kumpikin on.

Itämaiset pojat sininen ja punainen on hirveitä körmyjä! Meinaan joka kerta kuolla nauruun kun otan ne käteen, ne on niin pulleita ja isoja!

Mao on jo livahtanut pari kertaa pentuhuoneeseen, mutta ei ole siellä viihtynyt. Riksi pelkää pentuja niin paljon että juoksee heti karkuun kun ne vähääkään piipittävät. Nököä en uskalla päästää pentuhuoneeseen, koska emot ovat yleensä juuri Nökön kanssa olleet hieman varuillaan. Geetä en ole myöskään päästänyt, koska tiedän että se haluaisi omia pennut ja sitä volinaa ei sitten jaksa kukaan.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kiva kun kuusi kasvaa :-) meillä on täällä tänään 2 viikkoa vanhat kuutoset myös, töitä olen jonkin verran joutunut tekemään mutta toistaiseksi näyttää ihan hyvältä.

maarit kirjoitti...

Voi pientä... mutta parempi niin ettei toinen joudu kärsimään! Paljon pusuja kutosille! Ja me pidetään peukkuja että lopuilla menee kaikki hyvin! :D