perjantai 5. syyskuuta 2008

POH-KISiin

Lähtö on jo joidenkin tuntien päästä, mutta ei puhettakaan että olisin ehtinyt vielä nukkumaan. Koneelle ehdin kun tulin tarkistamaan näyttelypaikan osoitetta, että voin näpytellä valmiiksi puhelimeen (navigaattori). Tähän jämähdin.. Täällä on myös ommeltu uusiin housuihin vetoketjua (joka siis oli rikki jo ostettaessa..), ei riittänyt mun luovuus sen ompelemiseen, joten äiti piti hälyttää klo: 21 avuksi :)) Pakattu on jo ja hermoiltu. Ei niinkään näyttely hermostuta, vaan Tuitun tuleminen samaan hotellihuoneeseen Riksin kanssa. Kyytiä ei mistään löytynyt ajoissa, joten Laura tuo itse Tuitun lauantaiksi junalla Seinäjoelle.

Ozzy lähtee myös mukaan huomenna, pääsee naisiin näyttelyn jälkeen! Sopivasti naaras aloitti juoksunkin, huisia! Odotan innolla Ozzyn ekojen pentujen näkemistä, niitä on tulossa näyttelyyn :-)

Tietty vähän pitää jännittää miten Riksi the onnellinen turkki meinaa nyt turkkinsa asetella <3 Ihanaa päästä sen kanssa reissuun, se on niin kiltti höperö! Riksin lelut on kans pakattu, ilman niitä se ei kyllä pärjäis!

Ei kommentteja: