torstai 6. maaliskuuta 2008

Pakkailua

Uhh, vielä olis reilu viikko aikaa muuttoon. Tänään pakkailin kissojen voittamia pokaaleita pahvilaatikkoon ja totesin, että on ihan hyvä että nykyään saa muita palkintoja. Ei tuommoset pölypytyt ole kovin kivoja, tekisi mieli jättää ne varastoon nyt kun muutetaan.. En ole lähes pariin vuoteen nuita pokaaleja ottanut jos niistä on saanut leimoja. Viimeisin oli Geen kesällä 2006 voitettu pokaali.

Ne sellaist kissapatsas-pokaalit oli puolestaan ihan kivoja, ne oli pakko ottaa. Tänä vuonna on saanut jotain RC:n Arabialla teetettyjä keräilymukeja. Ihan hauska idea!

Jos olisin vielä optimisti niin sanoisin että Gee taitaa olla tiine. Mutta koska yritän suhtautua nykyään enemmän pessimistisesti, niin virallisesti olen sitä mieltä että ei vielä ole varmaa :-) Onneksi meidän keittiövaaka meni rikki niin ei tarvi punnitakaan. Uusi vaaka pitää kyllä ostaa kunhan tästä muuttohössötyksestä selvitään.

Kasvatussuunitelmat tuntuu tällä hetkellä ihan mukaville, vaikka nyt erinäisiä muutoksia ja taikaiskuja tässä on koettu. Elämä jatkuu!

Uutta kissa-hankintaa on myös harkittu ja olen jo jotain alustavia ihastumisia kokenut :-) Göranin jälkeen on tuntunut aika hankalalta luottaa uusiin linjoihin ja pelottaa mitä kaikkea voi tulla eteen.. Mutta se tosiasia on myös pidettävä mielessä, että ilman uusien linjojen käyttämistä ollaan aika äkkiä umpikujassa.

Hitsi tuliko tästä sittenkin semmonen optimistinen viesti? No, ei nämä suunnitelmat kuitenkaan onnistu, että jos siitä lähdetään ;)

Ei kommentteja: