maanantai 3. maaliskuuta 2008

Geestä

Jotenkin olen taas ihan vakuuttunut ettei Gee ole tiinehtymässä, ellei se sitten huijaa taas toisin päin.. En ole uskaltanut punnita, en seurailla nisien värin muuttumista, enkä aiokaan. Kyllä ne "oireet" sitten parin viikon päästä näkyy jos niitä on.

Ruokahalun nouseminenkaan ei enää merkkaa mitään, Gee on niin kova syömään muutenkin, että se kyllä lihoo ja lihoo jos sille antaa rajattomasti ruokaa. Viimeksi Riitta-Liisa sanoikin ultrassa, että kyllä se on hirveesti lihonut.

Saa nyt nähdä, odotukset on aika minimissä. Viimeksi olin optimistinen ja näin merkkejä tiinehtymisestä kun halusin pentuja niin kovasti :-) Yritän tässä myös valmistautua siihen, että mitä tehdään jos pentuja ei tule. Leikataanko Gee vai yritetäänkö vielä toisella (tai siis kolmannella) kollilla.. No jospa nyt taas jäitä hattuun ja katotaan miten tässä käy :)

4 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Täällä pitempiaikainen sivustaseuraaja pitää kaikkia sormia ja varpaita ristissä tiinehtymisen puolesta! Täytyy vielä kehaista tätä blogia, helpottaa mukavasti omaa itämaiskuumetta... Ehkäpä syksyllä sitten...

Tintti kirjoitti...

Ai helpottaa siinä mielessä että et halua omaa itämaista luettuasia näitä juttuja vai toisin päin? :D

Tiia kirjoitti...

Helpottaa siinä mielessä, että poden alituista itämaispentukuumetta. :P Oma kaksikko olisi tarkoituskin hankkia vielä tämän vuoden puolella, ja siksi selailenkin nyt innolla kaikkia kasvattajasivuja.

Tintti kirjoitti...

:) Aloin jo miettimään, että ehkä mun pitää alkaa karsia näitä viestejä, jos ihmisten pentukuume helpottuu, eikä ne enää halua omaa itämaista luettuaan millaista arki itämaisten kanssa voi olla :)