keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Näyttelyvalmisteluja

Se on kyllä hasssua, että edellinen viikko ennen näyttelyä kuluu kaikenlaisiin valmisteluihin. Tuntuu että kai sitä muutaman vuoden kokemuksen jälkeen osaisi vaan nakata kamat kassiin ja suhahtaa näyttelypaikalle. En tiedä onko tämä valmistautuminen suorastaan mielekästä puuhaa ja sitä mielellään touhuilee kaikenlaista hyvissä ajoin.

Toissapäivänä tekasin uudet euroverhot, kun totesin että meidän aiemmat on aivan liian poikamaisia. Tuittu tarttee ehottomasti tyttöjen väriset. Lupasin äitille lainata toisia nuista poikien verhoista.

Kävin sunnuntaina pesemässä Ozzyn ja Lempon ja eilen käytiin Lauralla pesemässä Tuittu. Samalla kotipoika Tane pestiin myös. Naurettiin Lauran kanssa Tanen sikiöasennolle niin lujasti, että kissakin pääsi siinä lopussa karkuun. Parka väänsi takajalat kohti mahaa ja roikkui mun käsien varassa kainaloista. Ihme tyyppi.. Tuittu käyttäytyi ehkä nätimmin, mutta sillä oli paremmat äänitehtosteet. Muutenkin se on kova motkottaan asioista, samaa ölinää kuultiin kun leikkelin sen korvakarvoja. Vähän jopa jännittää mitä se sanoo näyttelyistä, pelkään myös että se ehtii aloittaa juoksun näyttelyyn..

Ajattelin olla ajoissa ja pakkailla näyttelyroippeet jo tänään. Huomenna jää aikaa lukea ensi viikon tentteihin, kun se ei taida viikonloppuna kovin hyvin onnistua.. Meikäläisiä on sitten neljä nuorta paikalla - tylsää että ollaan kaikki samalla tuomarilla lauantaina.

Ei kommentteja: