sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Kotona ollaan taas!

Kyllä on kivaa olla kotona, vaikka eipä vieraisilla olemisessakaan mitään vikaa ollut. Senialle kiitokset vieraanvaraisuudesta :)

Lähdin Geen kanssa junalla Senian luo perjantaina. Perjantaina alkoi Geen treffit ja parin tunnin tutustelun jälkeen eka astuminenkin oli hoidettu alta. Gee tuntui sopeutuvan uuteen paikkaan älyttömän hyvin. Häitä viettivät kollin kanssa vajaat pari vuorokautta. Hieman omituisi vinkeitä tuossa Geessä ilmeni, se nimittäin kieriskeli oikein antaumuksella kollin merkkaaman vahakankaan päällä.. niin että se oli aivan tahmainen pissasta. Ja se haisee edelleenkin ihan kauhelle kuselle. En tiedä pitäisikö se pestä.

Eilen Soile tuli käymään Senialla, mikä oli oikein kiva yllätys. Saatiin juoruilla kissajuttuja ihan antaumuksella :-) Samalla piti kilpaa pusutella ja halitella pikku-Viimaa, siinä on kyllä söpö kilpparineiti :) (vaikka Viiman ansiosta kaatuneen pepsi-pullon aiheuttama sotku ei ollut kovin söpöä..)

Aki kävi hakemassa meidät tänään kotiin, huonoksi onnekseni onnistuin sairastumaan kamalaan mahatautiin viime yönä. Lauantai-iltana nousi jo kuume (38 C) ja oli oli ollut tosi omituinen koko päivän. Epäilin migreeniä ensalkuun ja kävi mielessä sekin, että oliskohan paikallisesta pitseeriasta tullut ruokamyrkytys. Mutta kuume vähän kummastutti. Tänään aamu ja päivä meni lähinnä nukkuessa ja vessassa juostessa 8) Aki toi mukanaan mahalääkettä ja kotimatka sujui niiden ansioista hyvin, kuume alkoi laskea mitä lähemmäksi Oulua tultiin. Nyt olo on jo ihan kohtalainen.

Ihanaa alkaa lukemaan kaikkia sähköposteja, joita on tullut viikonloppuna tosi paljon :o

1 kommentti:

Saila kirjoitti...

Nyt peukut pystyssä Geelle!!