tiistai 5. helmikuuta 2008

Hopeaa..

Kyllä se kuulkaa nyt vaan taitaa olla niin, että musta on tainnut tulla ihan kokonaan hopeakasvattaja! Tajusin just että Geen ja Tuitin pennut tulee molemmat olemaan ihan hopeisia, voi kauheus. Alisaan ei kyllä sotketa hopeaa, eihän? Olen kyllä miettinyt että joskos sille miettisi jotain simskupoikaa..

Päivitin nyt kaikista uhoiluista huolimatta nettisivuille Geen sulhon, vaikka eikai se kellekään mikään arvoitus tainnut ollakaan ;) Tarmoon päädyin, vaikka sillä jo on pennut meidän Neelan kanssa. Pentuja on kuitenkin vain kolme, että eipä tässä nyt kovin "pahasti" uusita. Tuittu oli nuista kolmesta ainoa joka jäi siitoskäyttöön ja silläkin varmaan tehdään vaan yhdet pennut. Ja tuopa tuo Maonkin linja lisättynä Neelaan vähän uutta mukaan.

Kävin eilen katomassa Velokatin Tommasini Rapidoa eli Artturia uudessa kodissaan tuossa ihan meidän naapurissa. Olihan se hurmaava poika, niiiin söpö pieni äänikin että.. Samasta pentueesta sai kuulema Görankin uuden kaverin :-) Olin ihan ällikällä löyty kun tuli kuvaviesti pennusta. En osannut muuta kun lähettää viestin takas "mikä tuo on??".

Mulla on niin pentukuume.. Tässä voisi jo alkaa harkita uuden pennun ottamista kotiin, ihan pysyvästi 8)

Neelan ja Geen välit on parantuneet jonkin verran, mutta odotellaan nyt kuitenkin Geen leikkaamista ja sitä uuteen asuntoon muuttoa (on se meillä tiedossa joskus tässä, toivottavasti viimeistään syksyllä!)

Ei kommentteja: