keskiviikko 5. joulukuuta 2007

Koko viikko yhtä juhlaa

Loppuviikosta on tarkoitus suunnistaa kohti Poria, sukuloidaan ja käydään jouluostoksilla. Porissa on tarkoitus myös juhlia synttäreitäni ja tämän kasvattajapariskunnan 5-vuotista yhteistaivalta (huh, niin se aikaa vaan rientää) sekä sunnuntaina näyttelyssä toivottavasti myös Maon EP-titteliä. Yhtä juhlaa on siis tiedossa.

Ei tänne yleensä näitä henkilökohtaisuuksia tule kirjoiteltua, mutta nyt kun pääsin asiaan, niin pitää vielä mainita että maanantaina perusopinnoistani valmistui 2/3 osaa. Vielä olisi keväällä yksi puolen vuoden jakso perusopintoja edessä ja sitten syksyllä aloitan erikoistumisen. Äkkiä se menee tämäkin aika, kun tahti on niin mielettömän tiukka.

Lupasin mennä tänään pesemään Lempon ja Ozzyn, koska en ole saanut vakuutettua isääni siitä, ettei niitä tarvitse pestä. Pennuilla on niin hyvässä kunnossa turkit, todella puhtaat ja kiiltävät, että en näkisi mitenkään tarpeelliseksi. Mutta kuulema en halua pentujen pärjäävän, jos en suostu niitä pesemään :D Toki minä sen teen, jos se helpottaa ja luo uskoa näyttelyissä pärjäämiseen :-)

Kivaa nähdä Alisaakin, Anne mietti Vilmankin laittamista mukaan, kun voivat matkustaa samassa boksissa ja olla samassa häkissä. Se oliskin kivaa!

Ei kommentteja: