keskiviikko 26. joulukuuta 2007

Kohti uutta vuotta

Joulu on juhlittu ja uus vuos häämöttää jo eessä.. Lomaa on vielä loppiaiseen asti! Jihuu!

Gee on tehnyt juoksua jo jonkusen päivän, mutta ei sitä siltikään vielä kuulu. Ehkä se kohta.. Toivomamme kirkasvalolamppu jäi joulupukilta saamatta (olivat kuulema loppuneet maahantuojalta), mutta oli meillä ihan hauskaa kun testattiin Geen ja Nökön kanssa uutta jalkakylpylaitetta. Ja guitar heroa on pelattu niin paljon, että ainakin mulla on jo sormet kipeenä. Kissat on olleet yleisönä.

Vietettiin joulu mun vanhempien luona, Ozzyn ja Lempon reviirillä. Omat kissat päätettiin jättää suosiolla kotiin, ettei koko joulu mene ihan riehumiseksi. Pojilla riitti joulukuusessa ja lahjoissa ihastelemista. Kyllä taas muistui mieleen mitä se elämä pentujen kanssa on.. Vaikka eipä nuo 3,5 kiloset jässikät enää mitään hirveen pieniä pentuja ole :)

Kävin torstaina katsomassa Unnaa ja Sagaa ja ne oli valehtelematta puolet pienempiä kun nuo pojat. Kyllä vaan tyttöjen ja poikien kokoerot on huimat! Tosin Tuittu ja Taino oli hyvin saman kokoisia, Taino oli jo vähän alkanut lihoakin kastraation myötä :-) Eipä Tuittukaan mikään laiheliini ollut - tosin musta on vaan hyvä että varhaiskypsässä suvussa tytteli on pentuna hieman pullea. Kiimat tulee ihan varmasti hoikentamaan neitiä aikanaan. Sama juttu oli Neelan kanssa sillon kun se oli nuori (vaikka eräskin tuomari sitä haukkui läskiksi)! Ei haitannut minua siinä vaiheessa, kun viikon välein tulleiden kiimojen jälkeen tyttö alkoi hoikentua.. Kammoksuttaa edes ajatella, mikä luukasa se olisi astutettaessa ollut, jos olisi pentuna ollut hoikempi.

Tuittu ja Taino oli saanut uuden kaverin, Elli-koiran. Se on greyhound, hassu suipponokka, jota kiinnosti mun lahjalelu enempi kun kissoja!

Ja nyt nukkumaan (kello on jo tapsanpäivän puolella)!

Ei kommentteja: