maanantai 17. joulukuuta 2007

Juoksun odottelua ja huolia (taas vaihteeksi)

On se vaan kumma, että kun periaatteessa tuon Geen vois jo astuttaa, niin se päätti ny alottaa sen perinteisen juoksulakon ennen astutusta. Viimeksi oli ihan sama juttu. Oon yrittäny maanitella ja houkutella, mutta se vaan hyppii ovien päälle ja leikkii isänsä kanssa. Tulukoon sitten ku on tullakseen, mutta pentujen olisi hyvä syntyä ennen huhtikuuta, koska mulla alkaa työt huhtikuussa ja sieltä ei viitsisi heti olla poissa (jos siis on tarvetta, siihenhän pitää kuitenkin varautua).

Huolia puolestaan aiheuttaa Neelan ja Geen välit. Ollaan nyt tultu siihen että tällä hetkellä rouvat asuvat eristettyinä toisistaan. Kokeillaan yhdistämistä varmaan seuraavan kerran vasta sitten kun Gee on leikattu. Saa nyt nähdä miten pennut ja Geen raskaus muuttaa tilannetta. Käytännössä se on kuitenkin sitä, että Neela alkoi pelkäämään Geetä ja Gee provosoitui Neelan käytöksestä niin, että alkoi lopulta hyökyyttää sitä :(

Toivon kyllä sydämeni pohjasta, ettei tilanne ehtinyt mennä niin pahaksi, etteikö se vielä olisi korjattavissa.

1 kommentti:

Krisse kirjoitti...

No höh :(, toivottavasti alkavat tulla toimeen taas leikkauksen jälkeen. Mulla nuo maatiaistytöt (molemmat leikattu) kyllä murisee ja sähisee toisilleen, mutta harvoin hyökkivät toistensa kimppuun eikä toistaiseksi onneksi ole ollut yhtään isompaa tappelua.