maanantai 2. kesäkuuta 2008

Näin söpöjä sitä ollaan!
Yritettiin kovasti keksiä pennulle uusia nimiä ja vaikka oltiin jo päätetty toinen, silti aina kumpikin kutsui sitä Riksiksi. Eli saapi pysyä Riksinä, mitäs sitä enää muuttamaan.

Kotiutuminen on alkannut todella hyvin, joskin ekana yönä pennulla oli hieman masu sekaisin. Liekö sitten johtunut pitkästä automatkasta. Maon kanssa ovat jo nukkuneet yhdessä ja juoksentelevat pitkin asuntoa. Tytöt on edelleen herneet nenässä ja Nökö olisi kovasti pennun kaveria, mutta Riksiä meinaa vähän hirvittää jätti-Nökö.

Pentu on ihana sylitakiainen, kehrää lujaa ja tykkää nukkua kiinni kädessä tai jalassa. Ei ole hirveän kovaääninen (ahhh ihanaa kerrankin vähän hiljaisempi kissa!), mutta mupeltaa hassusti melkein koko ajan. Kurnuttelee siis paljon! Tykkää halailla nilkkoja ja heittäytyy heti kyljelleen kun rapsutellaan :)

Me tykätään, toivottavasti pentu myös tykkää meistä :)

2 kommenttia:

saila kirjoitti...

Oi ihanaa, että tykkäätte! Sitähän minä olen täällä jännittänyt... Kylläpä poika näyttää ylpeälle uudessa kodissaan ;) Maon se varmaan jotenkin "tunnisti", kun niin pian alkoi synkata... Jospa ne typytkin siitä pikkuhiljaa sulaisivat. Sääli Nököä, kun toinen on niin hyväntahtoinen ja silti sitä pelätään.

Pia kirjoitti...

On kyllä nätti poika :). Ja reippaan näköinen.