lauantai 31. toukokuuta 2008

Uusi tulokas

Jipii, odotus on vihdoin ohi! Matkustimme Akin kanssa perjantaina Kuopioon, mistä jatkoimme illalla matkaa Mikkeliin. Vietimme yön siellä ja starttasimme tänään aamulla kohti Taavettia, noutamaan uutta kollipoikaamme. Reipas pikkupoika nukkui koko matkan Ouluun (n. 7 tuntia). Hyvät on ainakin unenlahjat vauvalla! Ollaan n. tunti oltu kotona ja pikkuinen on käynyt syömässä ja huutelee hieman makkarissa, minne sen nyt ensi alkuun laitoin vähän jalottelemaan. Eiköhän tässä illan päälle anneta jo muiden kissojen tutustella tulokkaaseen.

Saanen siis esitellä: Yrttitarhan Etruskisahrami (OSH d 24), ainakin tällä hetkellä kantaa vielä kasvattajan antamaa työnimeä "Riksi".


Kuva Saila Matilainen

Tuhannet kiitokset Sailalle luottamuksesta - tätä PUNAISTA POIKAA on odotettu! Parhaimmat ystäväni ainakin tietävät, kuinka pitkään tämä etsintä on kestänyt ja jokunen vuosi on tästä haaveesta tullut jauhettua :)) Suuret kiitokset kaikille mukana jännittäneille!

4 kommenttia:

saila kirjoitti...

Paljon onnea Rixille uuteen kotiin!! Onneksi muuttosuunnitelmat toteutuivat aikataulussa kaikista epävarmuustekijöistä huolimatta :) Oli kuulemma Jaspi-velikin nukkunut koko lähes 3-tuntisen matkansa Joensuuhun. Rixi taisi aamulla aavistaa pitkän matkan olevan edessä, kun pysytteli hereillä toisten nukkuessa ja kehräsi ja jutteli koko päivän edestä <3 Pusu pienen pojan nokkaosastoon! Ikävä on jo...

Mirka V. kirjoitti...

No vihdoinkin, ei tätä olekkaan kauaa odotettu ;)

ONNEA siis vielä kerran uudesta ihanasta pienestä punaisesta unelmasta!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ihastuttavan värisestä uudesta perheenjäsenestä!pirjo

Anonyymi kirjoitti...

Oi mahoton miten upea pikkutiikeri täällä töllistelee. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä!