keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Keväthuudot

Huh! Meidän sinikonnat riemastuivat niin toistensa seurasta, että ovat molemmat melkoisen kevätjuoksun kourissa. Kuskasimme ne tänään vanhempieni saunarakennukseen pitämään kuoroharjoituksia, koska pelkään naapureiden hermostuvan tuosta huudosta. Kyllä tässä tosin omatkin hermot alkoi olla koetuksella, kun ensin Gee huutaa, sitten molemmat huutaa ja Alisalla varmaan jatkuu vielä muutamia päiviä. En muista oliko Geellä ja Neelalla koskaan yhtäaikaa juoksua, luulisin kyllä muistavani jos on ollut 8) En oo koskaan pitänyt juoksuja mitenkään hirveän pahoina, mutta jos yrittää olla lomalla ja viettää kotona aikaa 24/7, niin ei se kovin kivaa ole. Ja tuohon huutoonhan kyllä tottuu kun on naaraita tarpeeksi kauan kotona pitänyt.

Saapa nähdä miten outo viikonloppu tulee kun lähdetään Akin kanssa vähän reissaamaan, yksikään kissa ei lähde mukaan! Tämä taitaa olla neljään vuoteen eka reissu, kun ollaan jossakin YÖTÄ ilman kissoja :o

Kovasti tekisi jo mieli saada Alisalle pentuja, kun kotiutuminen tänne on sujunut niin hyvin. Mutta kyllä me vielä muutama kuukausi joudutaan odottamaan. Toisaalta mietin, että jos käyttäisi nyt jotain toista kollia ja sitten myöhemmin tätä mitä nyt olen kaavaillut. Mutta olen kyllä niin väsynyt kollien luokse kuskaamisesta (Gee kävi 3 kertaa talven aikana), etten jaksa nähdä sitä vaivaa vain sen takia, etten muka malta odottaa muutamaa kuukautta pidempään. Onhan tässä jo puoli vuotta yritetty niitä pentuja saada aikaiseksi.

Muistan kun vielä tammikuussa kauhistelin että mulla on 3 naarasta ja kaikki pitäisi astuttaa keväällä/kesällä.. Niin nämä tilanteet vaan muuttuu.. Mutta eikös se niin mene, että hiljaa hyvää tulee? :)

Ei kommentteja: