perjantai 13. kesäkuuta 2008

Onnea Feanorian A-pentue!

Siitä on tosiaan jo vuosi aikaa, kun Neela sai ensimmäiset Feanorian-pennut. Kaikki ei tuolla kertaa sujunut oppikirjojen mukaan ja viiden pennun sijasta pesään jäi tuhisemaan kolme pientä ja pippurista tulevaa Feanoriaa: Amazing Sound, American Doll ja Action De Grace. Tuttavallisemmin Tuittu, Vilma ja Taino.

ONNEA A-PENNUILLE SEKÄ OMISTAJILLE!
Kiitos että olette pitäneet hyvää huolta rakkaista "esikoisistani" :-)

Myös Mao viettää lauantaina 4-vuotispäiviään, tosin tälle kertaa kotosalla Nökö-setää hoitaen. Nökölle jouduttiin eilen illalla tekemään pikaista remonttia suuhun. Kiitokset eläinlääkärillemme vastaanottoajan jälkeen tehdystä työstä! Lempo sai samalla todistuksen näyttelyyn: pallit löytyy (hehee, no ei kyllä ollut epäilystäkään :D).

Elämä uusissa kodeissa ei A-pennuillakaan ole aina sujunut ongelmitta ja siitä syystä Taino etsiikin tällä hetkellä uutta omaa ihmistään, kainaloa johon käpertyä ja aikaa lellittelyyn. Lisätietoja löytyy nettisivuiltani.

Tämä "vuoden vanha" (no kasvattajanimi on kyllä jo ollut kolmisen vuotta) kasvattaja lähtee Himokselle mökkeilemään ja huomenna sekä sunnuntaina osallistuu uuden tulokkaan kanssa Jämsän kissanäyttelyihin :) Riksi-parka ei tiedäkään mihin joutuu..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi toivottavasti IHANA Taino löytää pian uuden kodin!Ja stemppiä Riksille!pirjo