maanantai 16. kesäkuuta 2008

Jämsän näyttely

Hyvissä ajoin lähdettiin matkaan perjantaina, mutta jostain syystä matka kesti taas uskomattoman kauan. Piti pysähtyä kauppaan tai käytiin kahdessakin kaupassa ja piti käydä kahvilla ja vessassa :P Huomattiin Jyväskylän ohi ajettuamme että muotovaahtokin jäi ostamatta. Tultiin kuitenkin siihen tulokseen, että jos ois miehet mukana niin ei ne kuitenkaan suostuis sen takia enää pysähtymään/kääntymään/etsimään kauppaa. Hyvin pärjättiin viikponloppu ilmankin..

Oltiin Himoksella vasta 19 jälkeen. Mökki oli hieno! Ainoa harmi tietty, kun hoksattiin ettei kummallakaan ollut kameraa mukana. Toivotaan että edes näyttelykuvia löytyy joltakin kuvaajalta netistä.

Kissat jaettiin kahteen osastoon, isot kollit omaansa ja pentu sai viilettää pitkin mökkiä. Lempon koskiskeluyritykset on sen verran innokkaita, että ei uskalleta pennulle opettaa niin pahoja tapoja ihan noin nuorena 8)

Näyttelyissä oli, kuten yleensä, kivaa ja arvostelut oli ihan mukavat. Riksi oli molempina päivinä Kategorian paras pentu ja sai paljon kehuja, etenkin ihanasta luonteesta! Ozzyn ja Lempon ollessa ainoat urokset sunnuntaina, Ozzy pääsi paneeliin ja oli Kategorian paras uros!

Kotimatkalla haettiin yksi burma taas kyytiin, että pääsee kotiinsa Ouluun. Pyhäsalmen ABC:llä odotettiin ruokaa ainaki 45 minuuttia ja oltiin ihan hermona. Kotona oltiin vasta 22 jälkeen. Tänään on nukuttanut :P

Ei kommentteja: