maanantai 12. huhtikuuta 2010

Suosikki-Nökö

Nökön suosio esittelynäyttelyssä on ollut joka vuosi melkoinen. Nökö on aina päässyt eniten ääniä kahmineiden joukkoon ja ainakin kerran aiemmin ollut yleisön suosikki. Tänä vuonna se sai jälleen eniten ääniä :)

Olemme kyllä ylpeitä Nököstä ja ihmettelemme vain, millä tuurilla olemme onnistuneet saamaan noin näyttävän näköisen kotikissan :) Paikalla oli myös muutama muu kotikissa, jotka nekin kaikki olivat todella kilttejä ja reippaita luonteeltaan.

Monta kertaa vastasin samoihin kysymyksiin: miten se on niin iso, mitä se oikeen syö, paljonko se oikein painaa, mistä olette sen hankkineet ja oliko se pentuna jo iso. Sitä en tiedä miten se on kasvanut niin isoksi, ehkä varhaisella kastraatiolla on vaikutusta asiaan tai sitten ei. Se oli meille tullessaan varmaan alle kilon painoinen pieni pörrökasa, jonka silmät karsastivat hassusti. Mutta luonteeltaan se oli hurjan rohkea ja ihmisrakas. Nökö oli myös erikoisen äänekäs kotikissaksi. Ehkä Nökön ansiosta olen aikoinaan ihastunut itämaisiin, koska Nökön luonne on hyvin lähellä itämaista. Nykyään se on jo vähän laiskistunut ja rauhoittunut, mutta edelleen se on kissoistamme seurallisin. Se rakastaa vieraita ja huomion keskipisteenä olemista.

Yleensä kaikki meillä vierailevat ihastuvat ensimmäisenä Nököön. Se on myös kautta aikojen ollut meidän kysytyin "pentu" :D Nökölle löytyisi aina ottaja, vaikka ihminen ei muuten kissoista niin välittäisikään.

Alla kuva Nökön leppoisasta päivästä näyttelyssä:Nökö - n. 10kg lempeyttä ja leppoisaa luonnetta

2 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Ihana Nökö! Taitaa olla melkomoinen kissapersoona!

saila kirjoitti...

Nökö on paras! <3