tiistai 13. huhtikuuta 2010

Kolmeviikkoiset söpöt

Olin aivan ihastuksissani tänään kun menimme pentuja katsomaan. Siellä odotti paljon kauniimpia pikkuisia kun olin osannut odottaa! Olen vieläkin ihan haltioissani :) Kehityksen näkee nyt aivan eri tavalla kuin pentujen ollessa kotona. Todella hurjaa.

Luonteiltaan pennut olivat myös todella sosiaalisia ja tulivat heti pesän reunalle tervehtimään. Kaikki muut paitsi siamilainen tyttö ovat tulleet pesästä ulos ja kivuneet takaisinkin. Joten pesästä voidaan kyllä jo luopua. Vein kasan pieniä hiekkiksiä sinne, että pääsevät heti opettelemaan vessajuttuja.

Tällä hetkellä siamilainen tyttö ja toinen klassisista on vapaana. Ensisijaisesti etsimme pennuille lemmikkikoteja. Mahdollisesti tulemme myös sijoittamaan yhden tytöistä.

Pennuille on nyt myös keksitty viralliset nimet, joten tunnistaminen onnistuu paremmin.

Feanorian Dreamscape, kuvioltaan se "huonompi"kuvioinen klassinen lilatabby tyttö, joka myös muuttui kilpikonnaksi - uusi väri siis klassinen lilakilpikonnatabby :D - *toinen lilatabby on varattavissa*Feanorian Dance d'Amour, "parempi"kuvioinen klassinen lilatabby tyttö *toinen lilatabby on varattavissa*


Feanorian Dabria, lilatabbynaamio siamilainen tyttö *varattavissa*


Feanorian Dose of Hope, cremetabbynaamio siamilainen poika
Feanorian Daydream Charm, Sinikilpikonnatäplikäs tyttö

Kerrassaan hurmaavia lapsia! En olisi uskonut että pentueen vanhemmat saisivat näin ihania pentuja. Osoittaa hyvin sen, että ei todellakaan tarvitse käyttää järjetöntä sisäsiitosta saadakseen aikaseksi ulkomuodoltaan kivan näköisiä pentuja. Harmi että niin moni turvautuu ennemmin siihen helpoimpaan vaihtoehtoon.

En ole tainnut vielä kiittää Seniaa Hansin lainasta, joten KIITOS nyt myös näin julkisesti. Toivottavasti yhteistyömme on hedelmällistä myös tulevaisuudessa :)

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Oiiii miten ihania, ja todella lupaavia myös! Nuo värit ovat vaan niin lutuisia myös!

Senia Falck kirjoitti...

Niin ihania pentuja! Dance d'Amourilla on aivan mahtava kuvio. <3 Ja sinikilppari on kyllä syötävän suloinen. Eiköhän tämä yhteistyö jatku edelleen, kiitos että valitsit Hansin! :)

Jalecat's- kissala kirjoitti...

ihania vauvoja <3