perjantai 30. huhtikuuta 2010

Naksuttelua

En ole vähään aikaan keksinyt kissojen kanssa mitään hauskaa puuhaa ja kaikki agility-kokeilut ja sen sellaiset on unohtuneet ihan kokonaan. Emmekä koskaan saaneet rakenneltua mitään agility-esteitäkään. Voihan tässä tosin vielä innostua.

Päätin nyt kuitenkin tilata naksuttimen zooplussalta kun taas tein tilauksen. Tänään paketit saapuivat kotiin ja piti heti vähän testailla tuota naksuttelua.

Meillä kaikki muut ovat raksujen perään, mutta Geehän ei niitä ole koskaan syönyt (omasta halustaan). Gee ei muutenkaan ole oikein hyvin ruoalla palkittavissa, joten se on saanut raksujen sijaan rapsuja ja kehuja :) Myöhemmin voisi yrittää löytää jonkun herkun mistä Gee kiinnostuisi. Ei se yleensä edes halua leikkeleitä kun muille tarjoilen.

Kaikki kissat tulivat heti kiinnostuneina katsomaan kun kutsuin niitä tai sitten kuulivat kun avasin ruokakaapin oven ja otin kouran täyteen raksuja :P Ja Gee on heti mukana jos muutkin on.

Kaikki tuntuivat kyllä tajuavan melko pian mistä on kyse ja mitä pitää tehdä, että saa palkinnon. Mao yritti varastaa kaikkien muiden namit, mutta kun malttoi itsekin keskittyä, sai se omiakin :)) Hienosti siis meni tämä ensikosketus ja jokainen ainakin kiinnostui. Lotte ja Mao olivat innokkaimmat, mutta Lotte säikähteli naksahduksia aluksi. Äkkiäpä se kuitenkin tottui.

Minun täytyy myös ehdottomasti perehtyä vähän paremmin tähän "kouluttamiseen", ennen kuin aletaan enemmän harjoitella. Ja mitä kaikkea kissoille voisi edes opettaa. Elina Väyrysen kirjoittamaan ja Jan Nyströmin kuvittamaan "Kissan aktivointi"- kirjaan (http://kauppa.tietosanoma.fi/9789518844573) haluan tutustua :-) Täytyy laittaa tilaukseen.

Ei kommentteja: