maanantai 3. toukokuuta 2010

Penskat pian 6 vkoa!

Penduiinit on keskiviikkona jo kuusi viikkoisia. Vihdoin kaikki ovat oppineet syömään kiinteitä ja pari käy tarpeilla hiekkiksessä, muut tekee toimitukset vielä pääsääntöisesti pitkin lattioita. Tästä syystä ipanaario sijaitsee kodinhoitohuoneessa. Toivottavasti pian oppivat sisäsiisteiksi niin pääset riehumaan pitkin Koivuloiden kotia. Ei tosin iso kylppäri, sauna ja kodinhoitohuonekaan mikään hirveän pieni tila ole..

Pennut ovat reippaita ja viime kerralla eniten ujostellut simskutyttökin oli nyt todella reipas! Ihana muutos, neidistä oli tullut oikea riiviö.

En päivitä tällä viikolla kuvia nettisivuille, mutta tänne ja kuvagalleriaan pistän jokaisesta kuvat. Käymme varmaan taas viikon päästä katsomassa pentuja (ellei aiemin tule tarvetta) ja otan sitten paremman kameran mukaan. Nyt oli mukana vaan kehno pokkari, jossa ei oikein riitä "tehot" pentujen kuvaamiseen.

Pentujen varaustilanne on nyt vähän epäselvä ja sitä mutkistaa monta eri tekijää. Mutta parin viikon päästä toinen klassisista tai simskutyttö voi olla varattavissa uudelleen (ei kuitenkaan kasvatukseen). Ilmoittelen heti jos näin käy.

Alla kuvia pennuista, klikkaamalla kuvaa saatte isomman kuvan esiin:Feanorian Dreamscape, Klassinen lilakilpikonna tabby - kuvio on edelleen omituinen :) Ja tyyppi ei meinaa pysyä hereillä kuvauksissa..Feanorian Daydream Charm "Tikru", Sinikilpikonnatäplikäs

Tikrun on nimennyt mahdollinen tuleva koti :-)


Feanorian Dabria, Lilatabbynaamio siamilainen

Simskutytöllä on isänsä surulliset aussisilmät <3
Feanorian Dance d'Amour, Klassinen lilatabby

Ihanainen kuvio <3


Feanorian Dose of Hope "Toivo", Cremetabbynaamio siamilainen

Toivo on saanut nimensä tulevalta kodiltaan jo varhain, jopa ennen syntymäänsä(?). Toivoa on toivottu pitkään ja hartaudella. Näyttäisi myös siltä, että Toivo on myös täyttänyt odotukset!


Kaikki pennut yheskoos, niinku isot kissat syömässä ja lyömässä leikiks

Ei kommentteja: