maanantai 26. huhtikuuta 2010

Pennut 4,5 viikkoa

Kyllä näiden sijoituspentujen kanssa menee aika aivan älytöntä vauhtia. Eihän tässä enää kauaa mene kun ekat rokotukset pitää antaa ja sitten kohta onkin jo luovutus. Astutustodistuksen voisi kai myös pian laittaa eteenpäin, jos vaikka rekisterikirjat ehtisivät tulla ekoille rokotuksille.

Kävimme siis eilen katsomassa pentuja ja ne olivat taas kasvaneet kovasti. Toivo painoi 630g ja tytöt kaikki vielä hieman alle 600g.


Toivolla on hauska tapa marista joka asiasta, koko ajan piipittää jotain. Vähän sellainen hönö, mutta ihana mammanpoika <3


Sinikilpparilla oli korvat hieman alkaneet nousta pystyasentoon, kuten epäilinkin, mutta on se vieläkin aivan hurmaava pakkaus. Ja luonne on mitä ihanin, se oikein kipuaa ihmisten syliin ja touhuaa koko ajan kovasti jotain :) Toivottavasti tyttö kehittyy yhtä mukavasti, sille olisi sijoituskoti (tai kaksikin) jo tiedossa.


Siamilaisella tytöllä on hyvin erikoinen silmien muoto (harmi ettei nyt tässä kuvassa näy niin selvästi) - peruja selvästi isältään Hansilta, samanlaisia "surusilmiä" oli myös Hansin ekassa pentueessa Senialla. Simskuneiti on luonteeltaan tosi suloinen, mutta äänekäs :DLilakilppariklassinen (Dreamscape) on kuvionsa ja värinsä osalta melkoinen erikoisuus. Erikoisen kuviosta tekee myös se, että siitä ei saa tällä hetkellä vielä mitään selvää. Hyvin selvästi se kuitenkin on klassinen, mutta kuvio ns. hukkuu kilpparivärin sekaan ja tabbykuvio on ainakin toistaiseksi auennt melko vähän. Tätä tyttöä on harkittu kasvatukseen, mutta uskoisin että kuvion takia eräs tytöstä kiinnostunut perhe saisi tästä touhukkaan lemmikkipennun :-) Seuraillaan..
Lila klassinen tabby (Dance d'Amour) puolestaan omaa melko kivan kuvion, mutta häviää sen sitten tyypissään (toiseen klassiseen verrattuna). Harvoinhan niin käykään, että kaikki hyvät ominaisuudet olisivat samassa pennussa :-) Tämän tytön tulavaisuus on vielä hieman auki, seurailemme senkin kehitystä.

Ja päivitystä asuntokauppoihin - se ensimmäinen mistä kovasti tarjosimmekin, on jo oikeastaan unohdettu. Välittäjä ja myyjä luulevat saavansa asunnosta aivan liikoja, eivätkä olleet halukkaita "tinkimään" hinnasta oikeastaan mitään. Me tulimme koko tarjousten jätön ajan alkup. tarjouksesta ylös melkoisesti, mutta he ehdottivat tonnia halvempaa hintaa kuin pyynti. Melko erikoista pistää niin tiukka pyynti, koska yleensähän pyyntihinnoissa on ilmaa aina jonkin verran. Mutta siis tuo heidän hintansa on selvästi keskitasoa korkeampi kuin alueella aiemmin toteutuneissa kaupoissa, joten emme ala maksamaan ylihintaa ;)

Onneksi löysimme jo pari muutakin kohdetta ja kävimme niitä eilen katsomassa. Tällä hetkellä mietimme tarjouksen jättämistä toisesta asunnosta. Lähinnä sijainti (ei Oulussa) mietityttää ja se että onko meillä intoa ja aikaa alkaa tekemään pintaremppaa. Asunnossa on tehty paljon remonttia, mutta melko hätäisesti ja paljon olisi korjailtavaa. Toisaalta, äkkiäkö sitä pari seinää tasottelee ja maalaa tai tapetoi. Täytyy siis vielä miettiä.

Ei kommentteja: