maanantai 1. helmikuuta 2010

Mukavia juttuja tällä kertaa

Otsikossa se jo lukeekin. Mukava päästä välillä kirjoittelemaan muutakin kuin vain ikäviä kuulumisia.

Nökö toipui leikkauksesta ennätysvauhtia, haava oli aivan uskomattoman siisti koko ajan (meillä kun on nuita huonojakin kokemuksia ollut), joten toipuminenkaan ei kauaa vienyt.

Ainoastaan pari viikkoa leikkauksen jälkeen huomattiin Nökön niskassa verestävä läntti, jonka epäilemme olevan oire injektioina annetuista antibiooteista, joita Nökö sai sairastelunsa aikana. Kotihoidolla on siitäkin selvitty ja nyt niska alkaa näyttää jo paremmalta, läntti on rupeutunut.

Me myös toivottavasti odotamme pentuja Selmalle. Selma kävi reilut pari viikkoa sitten Hansin luona Jurvassa ja nyt odottelemme merkkejä mahdollisesta tiinehtymisestä. Jos Selma on tiine, pentuja on odotettavissa maaliskuun loppupuolelle. Olen menossa viikonloppuna kyläilemaan ja katsomaan joko nisät punoittaa, silloin astutuksesta tulee n. kolme viikkoa täyteen.

Kirsille täytyy sanoa jo nyt ihan mielettömän isot kiitokset kaikesta - yhteistyö on toiminut loistavasti. Kirsi oli itse sattumalta menossa vähän samoille suunnille missä kolli asuu, joten kuljetukset hoituivat todella näppärästi.
Selma ja sulhona ihana Hans (Syana Hans Heysen, OSH a 22)

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kivoja kuulumisia tosiaan :)

Anna Lalla kirjoitti...

Toivottavasti pentuja on tulossa! :)

Orifame Senja kirjoitti...

Hääparille onnea!!!

Loistavaa Nökö. Noin suuret miähet paranee. Moni injisoitava ab ärsyttää ja toki pelkät pistotkin laittavat ihon koville. Varmasti olet vetänyt oikeat johtopäätökset verestävän alueen ja injektioiden yhteydestä!

Mikään ei voita toimivaa yhteistyötä!!

Riksi-iskälle semmottii terveisiä, että Kerma menee kahdelle päivälle FINTICAt Cat&catkins näyttelyyn 3-4.4. Veljensä Folke saattaa tulla myös!

Tinittin kirjoitti...

Nyt Nökön niskaan kasvaa jo karvat takaisin. Ei se onneksi kovin pahaksi ehtiny mennä kun putsailin pari kertaa päivässä. Nökö itse sitä välillä rapsutteli, eikä kauluria voitu laittaa, kun se olis ollut just siinä läntin kohdalla.