maanantai 11. tammikuuta 2010

Toipumista

Nökön toipuminen leikkauksesta on sujunut hyvin. Ensimmäisinä päivinä se oli vielä kovin väsynyt ja ruokaa tarjottiin ihan pieninä annoksina, useasti päivässä. Nyt on alettu antaa jo isompia annoksia, mutta edelleen useasti päivässä, että annokset pysyisivät pienempinä.

Sunnuntai oli eka päivä ilman kipulääkettä ja mitään viitteita kipuiluun ei näkynytkään. Lääkärin ohjeen mukaan sitä olisi saanut antaa 3-5 päivää. Nyt antibioottikuuri jatkuu vielä 9 päivää ja keskiviikkon asti Nökö saa pari kertaa päivässä mahansuojalääkettä.

Tiistaille on varattu Selmalle aika siitostesteihin ja sen jälkeen alamme varmaan odottelemaan kiimaa. Itse opiskelen nyt hyvin tiiviisti tulevat kaksi kuukautta, joiden jälkeen valmistumisen pitäisi olla käsillä. En siis usko että blogiakaan ehdin päivittämään kovin usein. Kirjoittelen kuulumisia kuitenkin viimeistään sitten kun Selman tiineys varmistuu :) Facebookista kissalan fanisivulta voi myös lukea kuulumisia, jos jotain ilmoiteltavaa on.

Sain joulun alla hurjasti sähköpostia ja olen nyt tehnyt sellaisen johtopäätöksen että olen vahingossa tuhonnut osan joulun aikaan tulleista posteista. Jos olet kirjoittanut minulle joulun alla, etkä ole saanut vastausta, kirjoittelethan uudestaan. Pahoittelen kömmähdystäni! Huomasin sen kun useampi henkilö kirjoitteli etten ole vastannut mitään ja kun en enää löytänyt joitakin posteja, joihin olin ryhtymässä vastaamaan.

Ei kommentteja: