sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Nökön vointi edelleen huono

No tuossa otsikossa se oleellinen varmaan onkin. Tänään käytiin uudestaan lääkärissä, mutta vointi ei hurjasti ole sen jälkeen parantunut. Hieman pirteämpi Nökö on ollut, mutta ei syö eikä juo ja oksentaa heti jos suun kautta annetaan jotakin.

Otettiin siitä röntgenit ja niistä ei löytynyt mitään, mikä olisi auttanut diagnoosin tekemisessä. Kuumetta oli 39,4. Avaamaankaan ei lähdetty, koska kissan vointi on niin huono, eikä päivystyksessä nuita leikkauksia varmaan muutenkaan tehdä niin hirveän innokkaasti. Eikä tässä nyt varmaan mikään pakottava tarve olekaan, kun selvää merkkiä suolitukoksesta ei ollut nähtävissä. Menemme siis aamulla toiselle lääkäriasemalle, jota päivystäväkin suositteli (siellä mahdollisuus mm. tähystää mahalaukkua jos tarpeen).

Sai lääkärissä lisää nestehoitoa, injektiona oksennuksenestoa ja antibioottia. Kotiin sain mukaan pahoinvointilääkettä.

Nyt illan mittaan tuntuu että Nökö on muuttunut hieman sekavaksi. Joko sillä on todella huono olo, huimausta tai sitten se alkaa vedellä viimeisiään (tai munuaiset alkaa). On varmaan sanomattakin selvää että olen aivan helvetin huolissani siitä. Palaan asiaan taas huomenissa ja toivottavasti parempien uutisten kera.

2 kommenttia:

saila kirjoitti...

Kovasti tsemppiä Nökölle!! Pidän peukkuja, että oireiden syy selviää ja helpotus löytyy!

Satu kirjoitti...

Peukut pystyssä täälläkin! Tsemppiä!