torstai 19. helmikuuta 2009

Lääkärireissu

Varmuudella ei tullut tuomiota vielä näyttelypöpöstä. Suolistossa ei rtg-kuvissa näkynyt mitään tukkeumia (huh), mutta kakkaa oli PALJON ja melkoisesti myös kaasua. Eli olisiko sitten "vaan" ummetusta pojulla, mistä oksentelukin johtuu. Todella kipeäksihän Alisakin meni ummetuksen takia.. Ei vaan tullut mieleen että tässä voisi olla samasta kyse. Ehkä ei olekaan.

Nestehoitoa saatiin nahan alle ja parafiiniä olen antanut nyt tämän illan ajan. Oksennelut ei ainakaan ole! Aamulla katsotaan tilannetta uudestaan ja toivotaan että öljy tulee läpi!

Mao hoitaa potilasta kovasti <3 Yöksi joudun kyllä ottamaan Riksin makkariin, että voidaan seurailla tuleeko kakkia. Ja se parafiini voi kyllä sotkea, että saa nähdä ollaanko me aamulla ihan öljyssä kaikki.

Kyllä näitä huolia taas kerääntyy! Huoh.

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Tsemppiä, toivottavasti Riksi on jo parempi! Parista vastaavasta tapauksesta viisastuneena pidän nykyisin aina näyttelytaukoa kun on kotona pentuja, välillä tuntuu että olenko ihan vauhko ja ylivarovainen mutta ehkä en kuitenkaan...

Tinittin kirjoitti...

En itsekään ole yleensä käynyt näyttelyissä sillon jos on pentuja, mutta nyt jossain mielenhäiriössä päätin että mennään, koska ei meille koskaan ole tullu mitään. Että näin siinä sitten käy kun kovin varmana asioita pitää.

Sain tänään sellaisen puhuttelun että en varmasti jatkossa enää lähde, jos on pennut :P

Tinittin kirjoitti...

Ja niinhän se menee että kantapään kautta oppii parhaiten..