perjantai 20. helmikuuta 2009

Toinen lääkärireissu

Sovittiin jo eilen että mennään tänään aamulla uudestaan lääkäriin, jos kissa ei kuin taikaiskusta yhtäkkiä parane. Otin mukaan myös yhden pennun, joka ei oikein syö ja paino on hieman laskenut.

Riksi sai nestettä ja oksennuksenestolääkettä, koska aloitti taas oksentelun. Ei se kuitenkaan ollut nyt enää niin rajua kuin aiemmin. Poika on muutenkin selvästi pirteämpi, sanoi pahasti vastaan kun pisteltiin niskaa. Kipeä se selvästi on vieläkin, koska käyttäytyi niin oudosti. Onneksi luotti minuun sen verran että sain rauhoittumaan sen neula niskassa nestehoidon ajaksi. Öljyt lienevät vielä matkalla suolistossa, takapää on vielä ihan öljytön ja kakkaa ei näy. Suolitukosta ei nyt siltikään epäillä, mutta odotellaan kakan ja öljyn tuloa ennen kun voi huokaista helpotuksesta.

Pentu sai nestehoitoa, oli hieman kuivahtanut. Nyt koitan saada sen syömään ja Sailan ohjeen mukaan homputkin apuna.

Ja kuten jo aiemmin totesin, tällainen omakohtainen kokemus näemmä tarvitaan ennen kun uskoo ettei pentujen aikaan ole mitään asiaa näyttelyihin! Kurjaa että kaikki mahdolliset vastoinkäymiset on koettu tämän saman pentueen kanssa..

Näyttelypöpöksi tätä nyt sit kuitenkin epäillään..
.

Ei kommentteja: