tiistai 2. joulukuuta 2008

Pömppis


Alisalla on ihana pömppis!

Huvittavan näköinen kun Alisa on niin pitkäjalkainen ja aina ollut niin hoikka ja nyt alkanut tuo keskivartalo pullistua :D Se on varmaan parin viikon päästä meloni jolla on tikkujalat alla 8)

Jännitän ja odotan kauhulla huomista punnitusta, paljonko lie taas tullut painoa lisää viikossa.. Alisa on rauhottunut hirveästi, se ei oikein välitä enää edes Geen kanssa leikkiä. Tekee varmaan hyvää että jäävät Nökön kanssa kotiin viikonlopuksi ku me muu perhe lähdetään reissuun. Nökö ainakin osaa ottaa rennosti.

Riksi pestiin eilen ja kävin myös äitin luona auttamassa poikien pesussa. Lempon häntäkin näytti jo ihan ok:lle. Geen vuoro olisi tänään, kun en millään jaksanut eilen pestä sitäkin.. Saunassa kissa muuten kuivaa tosi nopeasti. Eilen ei mennyt kun hetki ja Riksi oli aivan kuiva.

Ja niille jotka ihmettelevät: kyllä, pesen itämaiset jokaiseen näyttelyyn, ellei näyttelyitä ole tiheällä aikavälillä. Varsinkin vaalea turkki likaantuu helposti ja pesun jälkeen eron kyllä huomaa tummissakin väreissä. Minusta on myös kiva että kissat ei haise niskasta Nökön kuolalle 8)
.

Ei kommentteja: