maanantai 8. joulukuuta 2008

Kotona taas

Eilenhän me jo kyllä tultiin hyvään aikaan kotiin, mutta en millään jaksanut muuta kun lukea sähköpostit pikaisesti. Ekana pitää heti mainita että Alisan maha oli kasvanut parissa päivässä ihan hirveästi. Se on nyt se meloni tikkujaloilla. Käy melkein sääliksi kun tietää että tuosta se vaan pullukoituu lisää. Alisa on ollut nyt vähän kummissaan kun kaverit on palanneet kotiin outojen hajujen kanssa.

Näyttelyssä oli kivaa kuten aina :) Kasvattini Rambo (Feanorian Burning Flames, OSH e (24)) oli molempina päivinä tuomarin paras ja Gee oli molempina päivinä kategorian paras siitosnaaras (myöskin ainoa :P). Lisäksi Gee oli lauantaina tuomarin paras ja kävi paneelissa räpistelemässä. Tuo leidi kun ei vaan tajua sitä että pitäisi roikkua ilmassa tyhjän päällä, kun ihan yhtä hyvin vois riekkua esittelijän olkapäällä. Lempolle (Feanorian Boom Boom, OSH e) ja Ozzyllle (Feanorian Bizzard of Oz, OSH a 24) tuli sertit molempina päivinä ja Lempo voitti sunnuntaina sertikisankin. Käsitin että paremman profiilin ja tasaisemman creme-värin ansioista. Vastustajaa kehoitettiinkin käymään värintarkistuksessa haamutäplien takia, ne ne on sitten harmillisia näillä cremeillä.

Mutta eipä siinä. Se oli sitten vuoden viimeinen reissu meille. Ens vuoden reissuja pitää taas miettiä pentujuttujen mukaan. Ehkäpä tuota avoimeen siirtyvää kollia (ja vuoden täyttävää) pitää käyttää jossakin että se voi hoidella velvollisuuksiaan kevään aikana. Siitoshyväksyntä kun on voimassa vuoden ikään asti.

Laitan vielä viikonlopusta kuvia kunhan saan niitä säädettyä.
.

Ei kommentteja: