keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Ahertamista

Olen ollut varsin pitkään sairaslomalla, joten innostuin kuluttamaan joutoaikaa kotisivuja uudistellen. Saa vähän muutakin mietittävää kun lauantaina olevan leikkauksen.

Aki lupasi värkätä sivuille uutta ilmettä värien ja sen sellaisen muodossa, mutta en jaksanut odotella niiden valmistumista. Ehkä se värityskin siis jossakin vaiheessa vielä vaihtuu. Kaikki turhat härpäkkeet on poistettu (mitä en koskaan jaksanu päivittää) ja nyt olisi vielä etsinnässä helppokäyttöinen kuvagalleria.

Sairasloma jatkuu vielä ainakin ensi viikon, joten onhan tässä aikaa miettiä :-) Tosin olisi myös Sajamin taittoa ja terveystutkimuksen nettiosion värkkäämistäkin tiedossa. Lauantaina on siis onneksi jo leikkaus ja sen jälkeen taidan olla ainakin pari päivää kykenemätön istumaan koneen ääressä. Kotiin pitäisi sentään päästä jo samana päivänä.

Täällä myös jännitetään ja tutkitaan Alisan merkkejä tiinehtymisestä (joista siis ei ole vielä mitään varmuutta). Toivosin kovasti että hyvin pitkään pentuja odotelleet kyselijät voitaisiin vihdoin palkita iloisilla uutisilla.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hello! Palkintoa pukkaa meiltäkin :)

Senia Falck kirjoitti...

Täällä ainakin pidetään Riksin ja Alisan rakkaudenhedelmien puolesta peukut pystyssä!

maarit kirjoitti...

Toivottavasti astutus on onnistunut ja uudet sivut ovat hienot! :D