torstai 20. marraskuuta 2008

Ozzyn toiset pennut

Ozzyn toiset (ja viimeiset) pennut syntyivät 11.11. Ancient-kissalaan loistoemo Ilanan hellään huomaan. Pentuja on kolme, kaksi tyttöä - lilatäplikäs ja sinitäplikäs sekä ruskeatäplikäs poika. Käykäähän kurkkimassa kuvia, pennut on aina niiiiin kovin suloisia :)

Meidän porukka on myös tulossa Kuopion näyttelyyn. Mukaan lähtee tällä tietoa Ozzy, Gee ja Riksi. Lempon tulo on vielä vähän epävarmaa. Jos sen häntä saadaan kuntoon siihen mennessä niin tottakai poika lähtee mukaan. Olivat ilmeisesti veljensä kanssa painineet hieman rajummin ja Ozzyn hammas oli uponnut Lempon häntään. Häntä tulehtui ja turposi melkoisesti. Lääkäri puhdisti hännän ja Lempo söi antibioottikuurin, mutta vaikka häntä ei enää vuoda, tuntuu siellä edelleen olevan sisältöä. Tänään on taas aika lääkäriin ja sitä tutkiskellaan lisää.

Neelalla ja Tuitulla on myös yhteiselo alkanut niin hyvin, että uudessa kodissa on taidettu jo hieman miettiä nuoremmankin neidin pitämistä :-) Toivon tietysti että näin käy. Tuitun iho on myös pysynyt kunnossa. Alla kuva samiksista, onhan ne tytär ja äiti :).

Ei kommentteja: