maanantai 4. elokuuta 2008

Lääkäriaikoja

Olen aina ollut huono keskittämään lääkärireissuja. Taas yritin ottaa monta asiaa hoidettavaksi kerralla. Alisa ja Riksi pitää siitostestata (FIV, FeLV, ihosieni, Alisalta veriryhmä - riittää kun naaraan testaa). Samalla hoidetaan Nökön hampaat. Sillähän oli kesäkuussa melkoinen ientulehdus ja sain käskyn tuoda sen hammaskiven poistoon kunhan antibioottikuuri on syötetty. Nyt siitä kyllä on jo aikaa, mutta kun en aiemmin ole saanut aikaiseksi. Saas nähdä mitä kaikkea sieltä suusta löytyy, hammasongelmat voivat olla melkoisia..

Samalla ei tietenkään voi rokottaa Nököä, joten pitää mennä vielä kuun lopulla toisen kerran. Voisin ottaa Riksille rabieksen ulkomaan reissuja ajatellen. Niin ja pikkumies tarvii sen kivestodistuksen, kun täyttää puoli vuotta!

Lemponkin lupasin viedä kastroitavaksi tällä tai ensi viikolla. Näyttää nyt siltä ettei sille yhtäkään naarasta ehtinyt kylään. Se kusee niin paljon, että äiti ei enää jaksa. Olin luvannut, että pojat saa leikata heti jos siltä tuntuu ja viimeistään kesän lopulla. Enkä tietenkään uskaltanut kiinnostuneille naaraiden omistajille luvata pojista mitään varmaa..

Nyt kuulema on hermot menneet tarpeeksi monesti, samoin kesäkin kuulema on loppu. Harmittaa vietävästi ettei Lempolta tule pentuja, mutta mistäs sitä juoksevan naaraan yhtäkkiä taikoo.. Ei se ainoa sovittukaan ole juossut. Toivotaan nyt että Ozzyn toinen morsian tiinehtyy ja saadaan Ozzyltakin pian pallit pois. Todella maltillista siis oli näiden poikien siitoskäyttö - enempi ja vähempi olosuhteiden pakosta 8)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tänne vain pojat kylään! Meillä olisi kolme juoksevaa naarasta täällä eli valinnan varaakin löytyisi! :)

Tinittin kirjoitti...

No Lempolta lähtee pallukat tänään, joten sen osalta on myöhäistä :D Vaikka kai sitä vielä hetken kastraation jälkeenkin on siitoskykyinen..