sunnuntai 3. elokuuta 2008

Mökillä

Piti vielä viimeistä kertaa tänä kesänä (ainakin tällä tietoa) lähteä käymään mökillä. Niin se vaan syksy taas tulee, vaikka kuinka yrittää sitä väistellä. Yöllä lämpötila kävi lähellä nollaa ja tänään aamulla ikkunat oli kuurassa :o

Lempo ja Ozzy jäi kotiin merkkailemaan ja mouruamaan, joten voitiin kerrankin miettiä omia kissoja mukaan. Arvottaessa päätettiin jättää tytöt kotiin, koska ajateltiin että Alisan mahdollisesti alkava juoksu voisi haitata rentouttavaa mökkeilyä. Mökillä ei myöskään voida eristää Alisaa ja Riksiä toisistaan ja pentu ei ihan vielä voi tyttöä astua (liekö vielä tajuaisikaan?). Nyt kyllä näyttää siltä että juoksu on vasta alkamaisillaan..

Näin meillä pojat matkustivat mökille (kännykamerakuva):Olen muuten huomannut, että kissat ovat tuollaisessa isossa kevythäkissä paljon rauhallisempia kuin pienissä bokseissa. Maokaan ei juuri valittanut, vaikka yleensä jaksaa valittaa pitkin matkaa.

Mitään muista kuvia ei taidettu muistaa ottaa, vaikka oikeakin kamera oli mukana. Viikonloppu kului kalastellen, saunoen ja syöden hyvää ruokaa. Ravustinkin ensimmäistä kertaa eläissäni. Ihan hauska kokemus, vaikka oli ne otukset aika karmean näköisiä ja pelottavia.. Tasan en yhteenkään uskaltanut käsin koskea sen jälkeen, kun verkoissa ollut hauki tarttui hampailla kiinni veneen reunaan 8)

Ensi viikonloppuna olisi vissiin rapujuhlat, mutta voi jäädä Akin töiden takia välistä. Parin viikon aikana niitä on kuulema vähän vajaa 100 yksilöä saatu sumppuun odottelemaan juhlia. En tosin ole varma haluanko nähdäkään kun jotain elukoita keitetään elävältä..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Huhhuh mikä karisma uhkuu Maosta.