keskiviikko 6. elokuuta 2008

Pikkukolli

Riksi on todellakin vielä pikkukolli :) Alisalla on kiima ja kyllästyin kuuntelemaan kun se ilmeisesti yrittää rapata oveen reikää tai vaihtoehtoisesti kaivaa itseään oven sivusta tai alta läpi.. Tottahan se haluaa tänne kaikkien ihanien miestensä luokse tuskaa lievittämään. Lähinnä se yrittää vikitellä Nököä ja Maoa. Nökö onkin kunnostautunut noissa hommissa, yleensä se istuu (???) tytön päälle ja puree samalla niskasta. Sellainen pieni kujerrus kuuluu myös asiaan. On vissiin joskus nähnyt jotain K-18 hommia, mutta ei ihan muista miten se nyt oikeen menikään.. Ei sitä naarasta sentään litistää pidä 8)

Päästin Alisan siis tänne kastraattipoikien ja yhden pikkukollin sekaan, toki kyttäsin silmä kovana mitä Riksi on asiasta mieltä. Ei sitä kiinnostanut nainen pätkääkään, alkoi leikkiä Alisan hännällä ja yritti houkutella sitä leikkimään kanssaan. Eikä Alisa kiemurrellessaan lattialla ollut oikein sopivaa leikkiseuraa. K-18 hommia ei siis varmaan ihan heti pojan 6 kk syttäreiden jälkeenkään nähdä :D Toisaalta kivaa ettei ole mitenkään hirveän varhaiskypsä ja saa rauhassa kasvaa. Toivoisin että sitä voi pitää kollina jonkin aikaa ihan huoletta. Aika harvinaista se kyllä olisi jos sattuisin saamaan toisenkin helpon kollin. Maohan oli todella helppo tapaus. Lempo ja Ozzy astuivat toisiaan jo 5kk ikäisinä hotellihuoneessa (ei tietenkään kotona, mutta vieraalla maaperällä) :D Ja mitä se meno nyt on.. Kauhulla on saanut vierestä katsoa :S

Kati muuten kävi viime viikolla kuvaamassa meidän kissoja, toivottavasti kuvat tulevat pian nettiinkin niin voin laittaa näytille :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

REPESIN tolle nökökommentille XDD

Tinittin kirjoitti...

Heh. No se on livenä aika pelottavan näköistä hommaa.. :D