tiistai 4. syyskuuta 2007

Voi lapset..

Aamuinen näky ei kyllä hivellyt silmiä kun astuin tuolta makkarista ulos. Ensimmäisenä lattialla oven vieressä sen verran hiekkaa, että kyllä oli useamman pennun voimilla kauhottu laastia lattialle. Kauempana kaadettu vesikippo ja puoliksi revitty talouspaperirulla. Aki oli töihin lähtiessään päästänyt isommat pennut tuonne "pienten puolelle" ja näytti siltä että oltiin laitettu ranttalisiki..

Täällä puolella taloa se vasta näky olikin. Ei ollut vaikea arvata mitä ruokaa pennuille oli tarjottu aamulla kun lihanpaloja oli pitkin poikin lattiaa ja yhden limamöllin päälle astuin matkalla vessaan. Mietin että onkohan tämä vielä unta kun lähes kokonaan revitty tulostinpaperipaketti (onko se nyt riisi sitten?) oli ns. räjähtänyt olkkarissa. Aki ei tietenkään ollut nähnyt tätä sotkua töihin lähtiessään, sitä osaa ihminen kyllä sulkea tiettyjä asioita näkökentästään kun joutuisi itse siivoamaan ;)

Ihan kiva vapaapäivä (tenttiin mun kyllä piti lukea) kun ekana saa alkaa siivoamaan. Tosin kyllä sitä sitten tuli köllittyä pentulauman kanssa tuolla sängyssä urakan päätteeksi. Kello on jo 13 ja suunnitelen aamiaisen syömistä.. Ehkä illalla ehtii avaamaan tenttikirjatkin hetkeksi..

Ei kommentteja: