keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Mamma juoksee.. jo seitsemättä päivää..

Kyllä Gee on päättänyt osoittaa miehenkaipuunsa sitten oikein pitemmän kaavan mukaan, ei tasan ole jäänyt huomaamatta. Seitsemäs juoksupäivä alkoi tänään ja alan olla aika kettuuntunut tuohon huutoon. Onneksi tällä kertaa merkkailua ei ole esiintynyt, mutta varmaan parempi jättää kovin manailematta, yleensä se muutenkin merkkailee vasta kiiman lopussa.. tai alussa tai koko kiiman läpi xD

Saa nähdä muutenkin millaista tämä juoksukäyttäytyminen syksyn aikana on. Geellähän oli kohtutulehdus ennen näitä ensimmäisiä pentujaan, joten pillereitä en ainakaan kovin innolla ala tähän enään sotkemaan. Samoin tietty tiheään tulevat juoksut on tulehdusriski. Toivotaan nyt kuitenkin ettei juoksuja kovin usein tule - täytyy pelotella kollin luokse pääsemisellä niin eiköhän se taas venytä juoksuvälejä :)

Tänään tulin kotiin normaalia aikaisemmin ja nukuin päiväunet pentujen kanssa. Yllättävän hyvin 10 pentua tajusi homman ja sain nukkua rauhassa. Aikaisemmin yleensä joku on alkanut riehumaan kesken unien.. Nyt pentuja oikeen ärsytti kun heräsin ennen niitä, mutta iloiset ruokahuudot kyllä raikasivat kun kipitettiin kilpaa keittiöön syömään.

On siinä katsottavaa kun 10 minikissaa vetää ruokaa kupuunsa ja kyllä muuten aika äkkiä nuo pet-needsin tilaukset hupenee.. olis varmaan aika pistää uutta tilausta menemään.

Ei tästä auta kun koittaa lähteä keksimään kissanhiljennyskeinoja (geen kiimaan) ja ruokkimaan myös itseään.

Tintti

Ei kommentteja: