lauantai 8. syyskuuta 2007

Pennut kasvaa

Geen seitsikon kanssa on saanut alusta asti hieman jännittää painojen kehitystä - osalla painot nousivat alusta asti mainiosti ja osalla ei niin nopeasti. Nyt pennut ovat kaikki aika tasaisen kokoisia, tytöt tosin poikia hieman keveämpiä. Tällä viikolla painojen nousuista ei juurikaan ole tarvinut huolehtia, tänään painot nousivat kaikilla pennuilla jopa 40-60g. Ruoka on siis maistunut :-)

Neelan pennut ovat viikon päästä muuttaneet omiin koteihinsa. Taidetaan molemmissa kodeissa valmistautua jo innoissaan pikkuisten saapumiseen. Taino ja Tuittu muuttavat yhdessä ja Vilma saa reilun kuukauden päästä seurakseen pennun tuosta Geen pentueesta. Pitäähän perheen koirat kesyttää ennen pikkukaverin saapumista :-)

Neelalle varasin heti pentujen luovutuksen jälkeiseksi päiväksi leikkausajan - toiveena olisi ettei enää yhtäkään juoksua tarvisi kuunnella. Vaikka tottahan se moisen ehtii vielä aloittaa ennen leikkausta :P

Gee se edelleen jatkaa tuota huutelua. Gee on pentujen jäljiltä jo niin laiha ja nyt vielä tuollainen pitkä riuduttava juoksu, ei ole kovin kivaa. Tällä hetkellä se tosin taitaa olla lepäilemässä jossakin kun on ihan hiljaista. Toivotaan että se oikeasti kohta loppuu, vaikka alkaahan tuohon huutoon pikkuhiljaa jo tottuakin. Pelottaa vain että noin pitkä juoksu tuo tullessaan jotakin ikävää, kuten sen kauhulla pelkäämäni kohtutulehduksen.

Viikon päästä olen Kuopion näyttelyssä Göranin ja Maon kanssa, ihan jännittää! Ja kuukauden päästä olisi ruotsissa näyttely mistä on tarkoitus hakea Maolle viimeinen ulkomaanserti ennen EP-titteliä. Suunnitteilla loppuvuodeksi on myös URK:n näyttely sunnuntaina ja Porin näyttely, minne toivottavasti osallistumme isolla poppoolla. Maon olisi siellä tarkoitus valmistua EP:ksi ja luonnollisesti juhlia pitää :-)

Ei kommentteja: