maanantai 3. syyskuuta 2007

Feanorian uusi blogi

Joskus on tullut kirjoiteltua päiväkirjaa, mutta ajanpuutteen takia lopetin.. Ehkä tämä kuulumisten kertominen voisi nyt sujua jouhevammin jos olisi taas tällainen nettipäivis käytössä. Etenkin tuo pentupäiväkirjojen päivittäminen on ollut niin laiskaa tuon hankalan systeemin takia että päiväkirja olisi varmaan ihan hyvä ulkoistaa nettisivuserveriltä :)

Tällä hetkellähän meillä on vielä kahdet pennut kotona ja meno on ollut aikamoista. Isot pennut ovat pian 12 viikkoisia, mutta ainakin reiluiksi 13 viikkoisiksi ne saavat meillä olla. Ensi viikon maanantaiksi sain viimeisen lääkäriajan näille, jolloin saavat viimeiset rokotukset, mikrosirut ja tehdään perusteellinen terveystarkastus.

Pikkupennut puolestaan ovat 7 viikkoisia riiviöitä. Kolme pentua on vielä varaamatta vaikka aika paljon on tullut kyselyitä. Melko moni haluaisi pennun ainoaksi kissaksi/lemmikiksi ja se on aina vilkkaan rodun ollessa kyseessä ongelmallista.

Mutta toivotaan että sopivat kodit löytyvät näille kolmelle pikkuisillekin :-)

Tässäpä kuva katraasta, tosin kaikki pennut eivät ole kuvassa:


Tintti

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No hei!
Täällä yksi lukija ilmottautuu :)!
Uudet kuvat olivat upeita!Mitähän lie se kaverini meinais,ne "tavikset" näyttää mun mielestä kasvaessaan upeilta!Ite ottasin vaik kaikki...pirjo

Anonyymi kirjoitti...

oppineet paljon