perjantai 14. syyskuuta 2007

Pennut lähti ja mami leikattiin

Niin ne läks, A-pentuset omiin koteihinsa. Vilman omistaja Anne tuli puolen päivän jälkeen Ouluun lentäen ja iltasella vietiin Vilma ja Anne takaisin kentälle. Pikkulikka oli kuulema lentokoneessa ihan nätisti ja on saatu turvallisesti kotiinsa Espooseen :)

Taino ja Tuittu käytiin viemässä Lauran luokse illalla ja pienen ujostelun jälkeen lapset alkoivat tutkiskella uutta kotia.

Toivotaan että pennut tuovat paljon iloa uusille omistajilleen ja voivat hyvin jatkossakin!

Äkkiä tämä kolmisen kuukautta vierähti. Pikkuiset jäivät onneksi vielä kotiin ja niiden touhuaminen on nyt paljon paljon rauhallisempaa. Hieman huoltakin tässä oli kun yhden pennun paino hieman jumitteli, mutta nyt on taas alkanut ruoka maistumaan ja paino nousee. Kyllä näiden pienten kanssa saa koko ajan olla varpaillaan, koskaan ei tiedä mitä tulee!

Neela steriloitiin aamulla ja tuolla se nyt nukkuu työhuoneessa Akin valvovan silmän alla. Haava on todella pieni, eikä mitään ulkoisia tikkejä onneksi ole. Näin ekaa kertaa naaraskissan leikkauttaneena olin todella yllättynyt kuinka pieni tuo haava oli - odotin jotain 10 cm viiltoa hirveine tikkirivistöineen :D Saa nähdä kuinka Neela alkaa toipumaan nukutuksesta ja antaako haavan olla rauhassa. Pitäisi kai jotain sukkapukua sille sitten miettiä.

Tintti

Ei kommentteja: