sunnuntai 16. syyskuuta 2007

Terkut Kuopiosta

Lähdin perjantaina kahden creme-pojan ja kahden "assarini" (autokuski ja seurarouva) kanssa kohti Kuopiota. 3 hengen huoneemme olikin 4 hengen perhehuone ja tilaa riitti! Pojatkin saatiin mukavasti erotettua toisistaan kun eteinen ja kylppäri oli erotettavissa muusta huoneesta. Ei tarvinut toisen olla yksin kylppärissä koko aikaa. Hieman jännitti tuo kahden eri talouden kissan kanssa majoittuminen mutta homma sujui paremmin kun oletin.

Oli kivaa päästä tutustumaan Göraniin vähän paremmin ja ihana poika se onkin! Mikä luonne - kehrää ja kiehnää vaan <3

Lauantaina Mao oli kategorian paras kastraatti ja Göran tuomarin paras - paneelissa äänet menivät toiselle nuorelle. Tänään Maolle sama tulos ja Göran oli kategorian paras nuori! Todella kiva viikonloppu, hauskaa oli ja mahalihakset (jopa multa löytyi sellaset ;) on ihan kipeet kaikesta nauramisesta! Jaloissakin tuntuu kun onneton unohdin retkijakkaran kotiin :/

Eksyttiin Kuopiossa niin monesti että täytyy taas kerran sanoa että hemmetin vaikee siellä on liikkua! Pari vuotta sitten oli aivan sama juttu, meinannut keskustaa löytyä koko kaupungista :| Lauantaina autossa oli ikkunat ihan huurussa kaikesta nauramisesta kun kierrettiin pitäjää ympäri, Puijoon yritettiin päästä mutta oli ihan mahoton tehtävä! Tänään sunnuntaina me sinne asti päästiin, reittiä ei kyllä muisteta, se vaa ilmesty eteen! Siellä oli hyvää kaakaota ja otin kuvia korkeelta. Pistän tänne kunhan saan kameran akun ladattua.

Ihanaa kun näyttely loppui ajoissa tänään ja päästiin lähtemään kotiin jo 16 jälkeen! Se on harvinaista se! Ja kerranki ouluun oli sopiva matka!

Seuraava näyttely onki sitten lokakuussa Ruotsissa jos vaan ollaan mahduttu mukaan. Eivätpä ole ainakaan vielä ilmoittaneet mitään sieltä.

Pennut on kasvanu aivan hurjasti ja pieni cremepiipero myöskin saanut kiitettävästi painoa. Aki on ollut hyvät hoitaja! Neelan sterilaatiohaava on myös siisti ja hyvin on muutenkin hoidettu potilasta.

En tiiä uskallanko luvata kuvia pennuista mutta pitäs kai mun yrittää, tuo kamera vaan ei oikeen tue meidän pimeää kämppää ja huonoja kuvaustaitoja!

Tintti

Ei kommentteja: