maanantai 10. syyskuuta 2007

Lääkärikäynti

Neelan pennuille haettiin tänään tehosterokotteet, mikrosirut ja terveystodistukset. Kaikki kolme hurmuria käyttäytyi hyvin ja pentujen luonteita kehuttiin kovasti. Tytöt oli vilkkaita ja uteliaita viipottajia ja Taino itse tyyneys. Siinä se poju vaan köllötteli lääkäritätin pöydällä kun me plärättiin papereita.

Terveen paperit tuli ja pennuissa ei ollut mitään yllättäviä rakenteellisia vikojakaan. Tainollahan näistä on häntäknikki, aiemmin epäilin myös karsastusta ja aiemmin näytti kuin Tainolla olisi lievä alapurenta. Mutta silmät ja hampit oli nyt 3 viikossa oienneet normaaleiksi :)

Sirutus oli helppo ja nopea toimitus ja tuon paksun neulan jälkeen ei rokotus tuntunut enään missään - tai näin minä pentujen eleistä tulkitsin. Autossa ne kyllä kiroili kotimatkalla ihan vähäsen.. pääasia että eläinlääkärille oltiin kilttejä.

Painot pennuilla oli jo yli 1,5 kiloa. Taino oli hieman päälle 1800 grammainen. Tytöt oli saman painoisia, molemmat 1610 grammaa. Eli hyvin ovat kasvaneet!

Tuolla nuo ruoalla tainnutetut pallomahat makoilee sängyllä hyvin tyytyväisinä, mamman kainalossa. Neela on jälleen kerran ollut mitä loistavin mamma, nämä pennut ovatkin sitten Neelan viimeiset lapset ja on aika antaa linjojen edetä. Katsotaan mitä suunnitelmani Neelan tyttöjen kanssa tuo tullessaan.

1 kommentti:

saila kirjoitti...

Aivan mahdottoman ihania sekä isommat että pienemmät lapset! Haikeaa kun kasvavat isoiksi ja lentävät pesästä - eikä noita "aamuyllätyksiä" sitten enää muistakaan ;)
Meillä uhkaa tulla samanmoinen ikäero pentueille... Usva aloittelee viimein juoksua, jipii!