perjantai 25. lokakuuta 2013

Uusi koti


Uusi kotini on nyt asutettu. Muutin reilu viikko sitten ja kissat seurasivat pari päivää sen jälkeen perästä. Otin mukanani kaksi aikuista kissaa (Geen ja Sansan) ja pennut, joista Ruska-tyttö jää minulle kotiin kasvamaan. Akin luokse Kempeleeseen asumaan jäivät Nökö, Riksi ja Lotte. Jako tuntui luontevalta, lähinnä sen mukaan miten kissat tulevat keskenään toimeen ja toisaalta taas Nökö rakastaa ulkoilla ulkotarhassa - en olisi voinut kuvitella raahaavani sitä kotiin missä ei ole mitään ulkoilumahiksia.

Sansan pennuista pojat Nipsu ja Totoro on nyt myös molemmat alustavasti varattu :) Pennut saivat ensimmäiset rokotuksensa 12 viikkoisina ja tuo lääkärikäynti oli monin tavoin valaiseva. Lääkärin huoneessa valaistus oli sen verran hyvä että huomasin miltei heti mokani! Pojat oli rekisteröity ihan väärän värisiksi.. Ne mitään cremejä ole vaan punaisia. Mutta en ollut kyllä aivan varma.. Ehkä nolointa tässä on se että emo on cremenaamio ja vertaileminen olisi ollut melko helppoa jos olisi tajunnut katsoa esim. korvien taustoja. Onhan ne nyt paljon tummemmat kun emolla. No eipä siinä mitään, ehtiihän nuita värejä vaihdella. Mutta siinä samalla huomattiin lääkärissä että toinen pojista oli rekisterikirjaan merkitty tytöksi (mikä siis ei ole edes mahdollinen väri naaraalle tästä yhdistelmästä) ja tarkistin että virhe ei ollut minun tekemä :) Nyt pennuilla on uudet rekisterikirjat ja pojat on vaihdettu punaisiksi, saa nähdä jääkö ne punaisiksi :D Ja Nipsu-parkakin on jälleen poika :)

Tässä minun lopullinen (huomattavasti kutistunut) kissalaumani eli Gee-mummeli pian 8v, Sansa 1,5v ja Ruska - kuvassa 12 viikkoa:


Sansa nauttii lepohetkestä kasvattajan peiton mutkassa:


Nipsu on sylikissojen parhaimmisto (tässä se musta kyllä näyttää ihan cremelle):


Totoro näyttää mallia miten otetaan kaikki ilo irti lämpimästä patterista:


Ja pari puna(?)korvaa..

Ei kommentteja: