tiistai 7. joulukuuta 2010

Tervehdys

Täytyy nyt aloittaa blogin päivitys kerrankin(?) todella iloisilla uutisilla! Meidän kissalan ekat PRA-tulokset saapuivat ja kaikki olivat negatiivisia! Ensimmäisenä testausvuorossa olivat vanhin ja nuorin kissa, sekä muita siltä väliltä :) Eli tällä hetkellä testattuja ovat: Anatolian Modern Man (Mao), Yrttitarhan Etruskisahrami (Riksi), Feanorian Charlotte Russe (Lotte) ja Feanorian Daydream Charm (Tyyne).

Maon ja Riksin jälkeläiset eivät siis voi olla sairaita, myöskään Alisa ja Selma eivät voi olla sairata, koska heillä on negatiiviset jälkeläiset (sairaiden yksilöiden kaikki pennut olisivat vähintään kantajia). Kantajia voi toki olla, mutta myös Neela, Gee ja Alisa tullaan vielä testaamaan, jotta saadaan varma tieto kaikkien pentueiden osalta.

Pentusuunnitelmia saamme myös jännittää vielä viikon lopulle asti. Meillä on siis vietetty kissahäitä reilut pari viikkoa sitten. Ainakaan vielä ei ole merkkejä tytön tiineydestä, mutta toivon tietysti kovasti että niitä tulee! Lisätietoja seuraa lähiaikoina. Peukut pystyyn!

Ei kommentteja: