torstai 23. joulukuuta 2010

Hyvää Joulua!

Mukavaa ja rauhallista Joulua kaikille blogin lukijoille ja etenkin kasvattieni omistajille sekä yhteistyökumppaneille! Tänä vuonna en ehtinyt/muistanut lähettää joulukortteja ajoissa, enkä ole saanut aikaiseksi edes sähköpostikortin väkertämistä, joten toivottelen jouluja näin tylsästi blogin ja myös facebookin kautta. Toivottavasti kovin moni ei ole muuten lähettänyt meille joulukortteja vanhaan osoitteeseen, en nimittäin ole hoksannut ilmoitella uudesta osoitteestakaan juuri kenellekään :D

Ja harmiksemme tuo aiemmin mainitsemani astutus ei onnistunut ja koska valitsemani kolli on leikkausuhan alla, päätin kokeilla onnea toisella naaraalla. Juoksu alkoi onneksi juuri sopivasti! Taas siis jännitetään..

Mainostan nyt taas täälläkin että kasvattini Feanorian Dose of Hope (SIA d 21) olisi edelleen pallillinen ja käytettävissä harkitusti siitokseen. Toivo tullaan PRA-testaamaan vielä ennen mahdollisia astutuksia. Ja tietysti muutkin perustestit otetaan. Toivo asuu Limingassa. Ikää tulee maaliskuussa täyteen vuosi, ainakaan vielä ei ole mitään kolleilun merkkejä ollut havaittavissa ja toivotaan ettei tulekaan. Jos morsianehdokkaita ilmestyy useampia, täytyy Toivoa käyttää keväällä jossakin näyttelyssä hakemassa avoimen luokan EX-tulos.

Lopuksi ulkoileva Nökö, kissa joka menee ulos kelillä kuin kelillä!

Ei kommentteja: