torstai 1. huhtikuuta 2010

Pennut viikon vanhoja

Kotisivuille on päivitetty pentukuvia! En nyt viiti moneen paikkaan laittaa samoja kuvia, koska kavereilleni jaoin samat kuvat myös Facebookissa.

Kävimme katsomassa lapsukaisia Limingassa ja voi jestas ne olivat ISOJA ja LIHAVIA :))) Ja aivan älyttömän suloisia. Pentusähinää ja poksahtelua kuului pesästä, kun ekaa kertaa menin outoine hajuineni tervehtimaan ihanaisia. Tooodella pelottavia :-)

Toivo-poika on isoin ja lihavin, painoa jo 242g - eli viikossa paino on reippaasti tuplaantunut.. Aika hauskan näköinen valkoinen otus, jolla pinkki maitomasu :)) Tyttöjenkin painot olivat 184-213g. Selmalta tulee siis hyvin maitoa ja pentujen hoito sujuu! Voi kun meillä jatkossakin olisi tällaisia sopivan kokoisia pentueita.

En yleensä ota varauksia kovin nuorista pennuista, koska ikinä ei tiedä mitä tapahtuu.. Pentuja saa tietysti kuitenkin jo kysellä. Ainoastaan Toivolla on nyt alustava varaus, koska se on ainoa poika. Tyttöjä siis voi vielä (tai jo) kysellä :-) Olisi aivan loistavaa jos neidit pääsisivät pareittain samaan kotiin, mutta tietysti myös yksittäin onnistuu, kunhan uudesta kodista löytyy ennestään kissakaveri- tai kavereita.

Ei kommentteja: