maanantai 9. marraskuuta 2009

Valmistautumista + TICA-innostusta

Eilen valmistauduttiin jälleen yhteen näyttelyyn pesemällä kolme kissaa. Tulevana lauantaina heitetään päivän keikka Kuopioon Maon, Riksin ja Loten kanssa. Tarkoituksena on saada Lotelle eka serti avoimessa luokassa ja Riksille kastraattina. Mao on mukana muuten vaan pitämässä tuota nuorempaa polvea kurissa (tai opettamassa niitä pahoille tavoille).

Meillä on ollut pienehköä muutoshalukkuutta ilmassa ja tulemme varmaan ensi vuonna tutustumaan TICA-yhdistysten näyttelytarjontaan. Lähtisin kovin mielellään jo tammikuussa käymään Lahdessa FINTICAtin Snow showta ihmettelemässä, mutta tuo pitkä välimatka vähän verottaa innokkuutta. Harmittaa kun pitäisi olla hotellissa niin monta yötä, täältä kun ei ihan aamuksi ajella niin kauas..

En oikein osaa junallakaan matkustaa yksin, kun kulkeminen näyttelypaikalle ja hotelliin on määränpäässä aina jotenkin hankalaa. Oululaisjuntti saa aina pienen paniikin aikaiseksi, jos pitää esim. julkisia käyttää muualla kun kotikaupungissa. Ihme että olen joskus osannut ulkomailla matkustaa metrolla.. Täytyisi siis saada joku kaveri houkuteltua mukaan, että voisimme yhdessä olla avuttomia ja kulkea esim. taksilla rautatieaseman ja hotellin/näyttelypaikan väliä.

Tylsää kun tänne blogiin tulee kirjoteltua vaan näyttelyjuttuja, mutta kun ei oikein mitään muutakaan tapahdu. Toivottavasti Selman pentusuunnitelmat saadaa etenemään toivotussa aikataulussa ensi vuonna. Ensin pitää toki vielä jännittää Hansin värintarkistusta. Ja samalla toivoa, että geenitesti hopean osalta tulee pian markkinoille :)

Olen muuten perustanut Feanorian-kissalalle oman sivuston facebookiin. Tervetuloa "faniksi" - liittyä voi tuolta oikeasta sivupalkista.

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mukana fanittamassa. :)

Satu kirjoitti...

Hopean geenitesti olisi kyllä kova juttu, nimimerkillä itsekin joskus hopeakasvatusta kokeilleena :)

Tiia kirjoitti...

Jos menette sinne Lahteen, voitte poiketa samalla täällä, Kouvola ei ole sieltä pitkän matkan päässä. ;)

Tinittin kirjoitti...

Tiia: heh mä jo mietin että mitä sekopäistä mää olen kirjotellut tänne itse! Mutta joo, jos tullaan niin ehdottomasti voitas tulla käymään. Tai ilmoita sinäkin pojat näyttelyyn? :)

Tiia kirjoitti...

Joo, mun oli nyt pakko vaihtaa nimi väärinkäsitysten varalta. :P En mä kyllä varmaan ole tulossa tohon näyttelyyn, autottomana mun on parempi pysytellä ihan vain pääkaupunkiseudun tapahtumissa.

saila kirjoitti...

Jos Kouvolasta on näyttelyyn menijöitä, niin kyydissä pääsee lauantaiksi. Ajan siitä ohi :)