sunnuntai 15. marraskuuta 2009

ISROK 14.11. Kuopiossa

Meillä oli kolme omaa kissaa mukana ja myös pari kasvattia oli paikalla omistajiensa kanssa. Riku (Feanorian Caustic Window), Ransu (Feanorian Carry me home), Riksi ja Lotte saivat sertinsä ja Mao kunniamaininnan. Mao oli myös tuomarin paras ja Riksi oli siitosuroksista tokalla sijalla.

Loten arvostelua jännitin kovasti, koska jo moneen kertaan mainitsemani keskenkasvuisuus vähän jänskätti. Jotkut näyttelyssä olevista pennuista ja nuorten luokan kissoista oli samaa kokoluokkaa.. Lisäksi Lotte on melko pennun näköinen vielä naamastakin. Serti kuitenkin tuli, mutta tp-valintoihin ei näin ipanalla ollut asiaa - se nyt oli selvää :) Kehuja tuli silmien väristä, elegantista kropasta (jaloistakin) ja suorasta profiilista! Mutta yleisvaikutelmassa on maininta, että neiti kaipaa vielä aikaa kehittyä! No naimalupa on kuitenkin saatu, joskin eiköhän "sitä" toimintaa odotella tämän tytön kohdalla vielä hyvä tovi. Odotan toki innolla pentusuunnitelmien toteutumista Lotenkin osalta - pentue täynnä kilppareita ja punaisia, puna- ja konnakasvattajalle todellinen dream come true :)

Riksillä oli myös jälleen onnellinen päivä, se kehrätä hurruutti tuomarin pöydällä ja karvat oli tietysti tuttuun tapaan onnesta pörröllä. Etenkin tuo ihan omaa elämäänsä elävä häntä on kyllä huvittava. Kissaan ei tarvitse kun koskea niin häntä on ihan pufffff - pörröllä kun joulukuusi. Riksin luonne on näyttelyissäkin aivan ihana, se on todellinen mamman poika, hieman ujo, mutta aivan uskomattoman lempeä ja kiltti <3 Mutta tänään Riksi vietti myös paljon aikaa häkin oviaukolla tutkaillen ja katsellen ympärilleen. Eli uteliaisuutta löytyy myös. Riku ja Ransu olivat ihan samanlaisia höppänöitä! Ja olipa pojat muuten saman näköisiä! Huomaa heti että ovat samasta pentueesta, lähes kuin identtisiä :)

Maohan on jo konkari, mutta olen huomannut että se kaipaa aina häkkiseuraa näyttelyreissuille. Ihana huomata että Loten häkkikaverina se tyytyi Loten huomioon, eikä koko ajan vingu ja vongu päästä syliin tai seikkailemaan.. Mauno on oikea riesa jos sen ottaa yksin mukaan, koska se haluaa KOKO AJAN huomiota ja olla mukana kaikessa. Mao sai paljon kehuja ulkonäöstä ja luonteestaan. "Moite" tuli ainoastaan profiilista, jokahan tiettävästi on pomppuinen. Lopuksi tuomari vielä onnitteli minua hienosta kissasta, se lämmitti kovasti mieltä.

Oli tosi kivaa nähdä nuita kasvattipoikiani ja heidän omistajia sekä vaihtaa kuulumisia muidenkin tuttujen kanssa. Harmi että neloset oli eristyksissä pohjakerroksessa, koska iso osa tutuista oli toisessa tai kolmannessa kerroksessa kissojensa kanssa :/ Lisäksi alakerta oli melko vetoinen paikka.. Ilmanvaihto koko raviradalla oli aika tehokas. Yläkerrassakin hurina oli melkoinen. Mutta pääasia että ei palellut - vuotava nenäkin kuivui päivän aikana tuon ilmanvaihdon takia, liekö hyvä vai huono asia! :P

Olisin laittanut tähän postaukseen kuvia, mutta tämä mun uus kone ei jostain syystä ala lataamaan kuvia ollenkaan. Täytyy pyytää Akia tutkimaan ongelmaa paremmalla ajalla, mun nörttitaidot ei riittäneet ratkomaan tätä ongelmaa. Toivottavasti onnistuneita kuvia löytyy myös Rikusta, että saadaan siitä vihdoin kuvia esille :-)

Tuollainen yhden päivän näyttelyreissu on ihan hiton raskas. En kyllä taida enää näitä keikkoja tehdä. Kyllä sitä ihan mielellään pulittaa vähän extraa ja on yötä hotellissa tai jonkun tutun luona.. Ei me sentään niin usein käydä! Onneksi seuraavalle reissulle on yöpaikka jo hankittu ja tarkoitus on olla reissussa koko viikonloppu.

Kiitos kaikille kivasta seurasta, oli ihana nähdä kaikkia! Neljän kuukauden "tauko" on tehnyt ihan hyvää, viihdyin tosi hyvin :) Suosittelen muillekin :D

Ei kommentteja: